Haberler

Jandarma, 11 Öğrenciyi Tiyatroyla Tanıştırdı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı olan 11 köy okulu öğrencisini tiyatroyla tanıştırdı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı olan 11 köy okulu öğrencisini tiyatroyla tanıştırdı. 'Arap Abdo' adlı tiyatroyu izleyen çocuklar, tiyatroya gelen oyuncu Altan Erkekli ve Şebnem Gürsoy ile fotoğraf çektirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bağlarbaşı Ortaokulu'nda öğrenim gören ve derslerinde başarılı olan 11 öğrenciyi, 'Arap Abdo' isimli tiyatro oyununa götürdü. Yaşamlarında ilk kez Onat Kutlar Tiyatro Salonu'ndaki oyuna giden öğrenciler, burada oyuncu Altan Erkekli ve Şebnem Gürsoy ile karşılaştı. Ünlü oyuncularla sohbet eden çocuklar, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Ünlü oyuncu Altan Erkekli, jandarmanın yaptığı etkinliğin tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"Tiyatro salonuna jandarmamızın düzenlemiş olduğu etkinlik nedeniyle geldim. Gördüğüm manzara karşısında gerçekten çok mutlu oldum. Çünkü kırsal alanda yaşayan çocuklarımız ilk defa bir tiyatro oyunu izlediler. Jandarmamızın düzenlemiş olduğu bu etkinliğin tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmek için göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına tüm tiyatro sanatçıları adına tekrar teşekkür ediyorum."

Tiyatro oyunu ardından çocuklar, jandarmalar tarafından araçlarla evlerine götürüldü. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebnem Gürsoy Altan Erkekli Bağlarbaşı Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title