Haberler

Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa'nın Kapısından Dönmüş

Güncelleme:

Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, "Riekerink, G.Saray'dan önce bizim Kemerburgaz'daki tesislerimizi gezdi. Bize, 'Siz bana fazlasınız' dedi ve buradan ayrıldı." dedi.

Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilen Jan Olde Riekerink'in, Florya'ya gelmeden önce Kasımpaşa'nın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Riekerink ile ilgili iddia, Bloomberg TV'de yayınlanan Spor Saati programında, moderatör Fatih Kuşçu tarafından ortaya atıldı. Ajax, Gent, FC Emmen takımlarında antrenörlük yapan, Porto, Metalurh Donetsk'te yardımcı antrenör görevini üstlenen Riekerink, 2007'de Ajax genç takımının başına getirilmiş ancak Johan Cruyff ile anlaşamayan Hollandalı teknik adam en son Çin U19 ve Çin U16 takımlarını çalıştırmıştı.

ÖNCE KASIMPAŞA İLE GÖRÜŞTÜ

Çin'den ayrıldıktan sonra görev almayan Riekerink, Şubat ayı başında İstanbul'a geldi. Kasımpaşa altyapısına önerilen Riekerink, Kemerburgaz'daki tesisleri gezdi, incelemelerde bulundu, ardından da Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz ile görüştü.

Öksüz, Riekerink ile yaptığı görüşmeyi ve neden anlaşamadıklarını şu sözlerle anlattı:

"SİZ BANA FAZLASINIZ' DEDİ VE GİTTİ!"

"Çin'de altyapı takımlarını çalıştırdığı söylenen bir hocayı getirdiler. Bizim altyapı için geldi, tesisleri gezdi. Yanıma geldiğinde 'Mükemmel tesisleriniz ve işleyen bir sisteminiz var. Ben böyle bir kulüp beklemiyordum. Açıkçası siz bana fazlasınız' dedi, teşekkür edip gitti. Bir süre sonra o ismin Galatasaray'la anlaştığını öğrendik."

Galatasaray altyapısı için sezon başında Wesley Sneijder tarafından önerilen Riekerink aylar sonra, 19 Şubat 2016'da bu göreve getirildi. Hollandalı çalıştırıcı 16 Mart'ta da geçici olarak Galatasaray A Takımı'nın teknik direktörlüğüne atandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hilmi Öksüz Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

reis:

yani kspş ya gelmeye korkan adam gs ye gejmiş. . ne hallere düştün cincon. . . . aslında müsaade etmezdik ama parelele bel bağlamanız fb yi fena kızdırdı. .

0
0
yanıtYanıtla
:

Eğer doğruysa bu haber, ben bu adamı 1 saniye kulüpte tutmam. Haberi okurken vatandaş olarak benim bile zoruma gitti.

0
0
yanıtYanıtla
gs 31:

gs lı olarak bu ıs bılmz yonetıcılerle turk futbolu bı yere varamz hamzanın sucu neydı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title