Haberler

İzmirspor'da İşletir Yeniden Başkan

İzmirspor'un olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan Emin İşletir, ilk kez başkanlığa aday olan Lemi Ölçer ile girdiği yarışı 34 oya karşılık, 94 oyla kazanarak yeniden başkanlığa seçildi.

Kulüp binasının altındaki düğün salonunda yapılan kongrede hedeflerinin daha güçlü bir yönetimle takımı profesyonel lige taşımak olduğunu vurgulayan Başkan Emin İşletir, " İzmirspor'un büyüklüğü camiasından gelir. Şu an 3 milyon TL olan toplam borcumuz, yapılandırma ile 1.3 milyon TL'ye düşecek. Artık İzmirspor'un ismi icralarla anılmayacak. Üzerimizdeki kara bulutlar dağılacak. Hep birlikte hedefe yürüyeceğiz" dedi.

Kongre sonrası iki başkan adayı birbirlerine sarılarak örnek görüntüler sergiledi. Emin İşletir başkanlığındaki İzmirspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 'Nedim Topaloğlu, Özden Yıldız, Mehmet Çelik, Bülent Uygur, İsmail Batan, Doğukan Baş, Halim Karakuş, Korhun Çakır, Ömer Akar, Bülent Özçelik.'

Daha önce başkanlığa aday olacağını açıklayan eski başkanlardan Cemal Dönmez ise son anda adaylıktan çekildi. Lacivert-beyazlı kulüp 2015 mayıs ayında olağan genel kurula gidecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title