Haberler

İzmir Raylarda Yürüyen Yaşlı Adam Güvenlik Görevlilerince Durduruldu

İzmir Fahrettin Altay - Evka 3 metro hattında raylarda yürüyen yaşlı adamı gören vatman gorevlisi önce metroyu durdurdu dah sonra güvenlik görevlilerine haber verdi.

İzmir Fahrettin Altay - Evka 3 metro hattında raylarda yürüyen yaşlı adamı gören vatman gorevlisi önce metroyu durdurdu dah sonra güvenlik görevlilerine haber verdi. Kısa sürede yaşlı adamı durduran güvenlik görevlileri vatandaşı raylardan güvenli bölgeye çıkardı.

Olay saat 14: 00 sıralarında 'bornova' istasyonu ile 'bölge' durağı arasında yaşandı. Harekat halindeki metro görevlisi raylarda yürüyen yaşlı bir vatandaşı görünce önce metroyu durdurarak telsizden güvenlik görevlilerine haber verdi. Güvenlik görevlileri anons üzrine hemen raylarda yürüyen vatandaşı durdurmak için hareket etti. Bir süre sonra yaşlı adamı durdursan güvenlik görevlileri kendisini uyararak geri dönmesini sağaldı. Güvenlik görevlilerinin eşliğinde tekrar raylardan geri dönen yaşlı adam istasyona çıkarılarak güvenli bölgeye alındı. Metro seferleri kısa bir süre sonra yoluna devam ederken, yaşlı adam istasyondan çıkarak gözden kayboldu.

Haber - Kamera: Soner HASIRCIOĞLU İZMİR-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Altay İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title