Haberler

İzmir Optimum'da Duygu Dolu Gala

Güncelleme:

Yılın aşk filmi 'Bir Aşk İki Hayat'ın İzmir galasında başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Engin Akyürek sevgi seli ile karşılandı.

İzmir Optimum, Sevgililer Günü haftasında duygu dolu bir aşk filmine ev sahipliği yaptı.

" Bir Aşk İki Hayat" filminin İzmir özel gösterimi Optimum Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.Aşkın her halinin ne kadar değerli olduğunun anlatıldığı filmde başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Engin Akyürek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Türkiye'nin en başarılı dizilerinde rol alan ve ekranların en sevilen oyuncularından olan Bergüzar Korel ve Engin Akyürek bu kez beyazperdede yılın en iddialı aşk filminde bir araya geldi. Bergüzar Korel ve Engin Akyürek ile muhteşem bir oyunculuk sergilerken yönetmen Ali Bilgin filmin ve filmin müziklerinin gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

İzmir Optimum'da gerçekleşen filmin İzmir galası öncesinde başrol oyuncuları Bergüzar Korel, Engin Akyürek ve filmin yönetmeni Ali Bilgin söyleşide sevenleri ile bir araya geldi. Büyük ilgi gören film ekibi kendisini izlemeye gelen binlerce Optimum ziyaretçisi ile dev bir selfie çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdi. Başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Engin Akyürek daha sonra sahneden inerek sevenleri ile hasret giderdi,onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

BergüzarKorel "Bu film ile içimde çiçekler açtı"

Alkışlar eşliğinde karşılanan film ekibi İzmir'de olmaktan dolayı mutlu ve umutlu olduklarını söylerken Bergüzar Korel " Bu film ben de farklı bir etki yarattı. Adeta bu film ile içimde çiçekler açtı" diye konuştu. Söyleşinin ardından oyuncularOptimum Cinemaximum salonlarında da seyircileri selamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bergüzar Korel Engin Akyürek İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title