Haberler

İzmir'de Vatandaşın Su Tepkisi

Bornova ilçesinde temiz su şebekesine ait patlayan borunun onarımı için 5 gündür beklendiği iddia edildi.

Bornova ilçesinde temiz su şebekesine ait patlayan borunun onarımı için 5 gündür beklendiği iddia edildi.

Çamdibi Semti 4174 Sokak üzerindeki temiz su şebekesine ait patlayan su borusunun İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresine (İZSU) 5 gün önce bildirilmesine rağmen onarılmadığını ileri süren mahalle sakinleri bu duruma tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden Erkan Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz perşembe günü borunun patladığını fark ettiklerini ve durumu İZSU'ya bildirdiklerini söyledi.

Patlayan boruya müdahale edilmemesi nedeniyle akıntının devam ettiğini belirten Erdem, "Çevrede oturanlar ve esnafın neredeyse hepsi ayrı ayrı İZSU'yu arayarak ihbarda bulundu. Ancak şu ana kadar bir sonuç alamadık." diye konuştu.

Suyun boşa akmasına üzüldüklerini dile getiren Erdem, şöyle konuştu:

"İZSU'ya mail attık, telefon açtık, bekliyoruz ki ekipler gelecek. Bize yoğunluk olduğunu söylüyorlar. Koskoca İzmir'de bir ekip mi bu işlere bakıyor. Bugün İZSU'ya tekrar ihbarda bulunduk yine onarılmadı. Burada tonlarca su boşu boşuna akıp gidiyor. Yazık günahtır. Milli servet boşa akıyor. Bir an önce yetkililer bu durumu görmeliler."

Kaynak: AA / Güncel

Erkan Erdem Çamdibi Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title