Haberler

Kendisini uyaran polisi sırtından bıçakladı! Kahreden olay anbean kamerada

Güncelleme:

İzmir'de sokak ortasında bağırarak küfürler savuran şahsı ikaz etmek isteyen polis bıçaklı saldırıya uğradı. Polisi sırtından bıçaklayarak yaralayan saldırgan kaçmak isterken yaralı polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Polisin bıçaklanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah saatlerinde Egemenlik Mahallesi Alp Caddesi'nde iddiaya göre sokak ortasında bağırarak küfürler savuran M.G.'yi (38) gören devriye halindeki polisler yanına gitti. Ekip otosundan inerek M.G.'yi çevreyi rahatsız etmemesi yönünde ikaz eden polis memuru E.Y.Y. (46) o esnada şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradı.

YARALI POLİS TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis memuru sırtından bıçaklanırken, ara sokağa girerek kaçmaya çalışan saldırgan ise yaralı polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Bunun üzerine polis ekiplerince olay yerine takviye kuvvet çağrıldı.

POLİSİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ekip arkadaşları tarafından polis otosuna alınan yaralı polis memuru E.Y.Y., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan ise ambulans ile İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, saldırganın ise hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

BIÇAKLANMA ANI KAMERADA

Öte yandan, polisin saldırıya uğradığı an ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, polis otosu ile şüphelinin yanına gelen ekiplerden polis memuru E.Y.Y.'nin araçtan inip şahsın yanına yaklaştığı an bıçaklı saldırıya uğradığı ve çevredeki bir vatandaşın ise olayın ardından saldırganı tutmaya çalıştığı görülüyor.

Öte yandan, polis tarafından çevrede güvenlik önlemleri alınırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri adrese gelerek incelemelerde bulundu. Şüpheliye ait çok sayıda bıçağın ise sokağa saçıldığı gözlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

OKUR:

Böyle kanun tanımaz şerefsizleri neden hastaneye götürürlerki ?bırakacaksın oracıkta geberip gitsin

65
3
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Aynı olay Amerikan polisine yapılmış olsaydı, bugün bıçaklayan şahıs toprağa veriliyor olacaktı.

56
4
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

olayın detaylarını fazla bilmesem de belindeki silah bu işe yarıyor.helal olsun sana sonuna kadar hak veriyorum polise. alnının ortasından da vursaydın yine helal olsun derdim.izmirde olsaydım sana bir şarjör mermi hediye ederdim.

54
2
yanıtYanıtla
zübükzade:

Polisimize Gecmiş olsun keşke kafasından vursaydı üzüldüm

39
3
yanıtYanıtla
ALİCAN:

Polis şehit olmadığından suçlu adliyenin bir kapısından girecek öbür kapısından çıkacak. Sonra böyle suçlular ve suçlu adayları bağıracak "yaşasın adalet". Olmaz olsun böyle adalet.

34
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Polis vurmamış keşme vursaydı sadece doğrultmuş başkaları var diye.

32
2
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Düşünün ki çevredeki kere yıllarca nekada zulmetmis .

13
5
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

almanyada olsaydi bu olay bicak ceken coktan oteki dunyaya gitmisti bizdeyse tam tersi bicak ceken yasiyor ona mudale eden polisimiz oluyor

11
6
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

devletimize sesleniyorum verin artik polisimize yetkiyi gorun bir allahin kulu almanyadaki gibi polise ses cikara yada bicak ceke biliyormu millete biliyor polisin yetkisi yok onun icin polise bicak silah cekiyorlar

11
6
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

serevsiz biliyor polisin birse yapamiyacagini onun icin bicak cekiyor ceksene bizim ozel harekata yada jandarmaya goreyim ozaman trafik ve normal polisin hicbir yetkisi yok

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title