Haberler

Şizofreni hastası, maske uyarısı yapan market müdürünü 3 yerinden bıçakladı

Güncelleme:

İzmir'de şizofreni hastası olduğu öne sürülen ve maskesiz markete giren bir şahıs, maske takması yönünde uyarı yapan market müdürünü 3 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan market müdürünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir'de şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve süpermarkete giren bir şahıs, maske takmaması sebebiyle uyarılınca kendisini uyaran süpermarket müdürünü 3 yerinden bıçakladı.

KENDİSİNİ UYARAN MARKET MÜDÜRÜNE DEHŞETİ YAŞATTI

Olay, Konak ilçesi Göztepe Mahallesi'nde bulunan bir süpermarkette meydana geldi. İddiaya göre şizofreni hastası olduğu iddia edilen Gürler V., maskesiz bir şekilde alışveriş yapmak üzere süpermarkete girdi. Süpermarket müdürü S.S, şahsı maske takması konusunda uyardı. Bunun üzerine Gürler V., sinirlenerek yanında bulunan bıçakla S.S'ye saldırdı. Göğsünden ve kafasından 3 bıçak darbesi alan S.S, yere yığıldı. Saldırgan şahıs ise olay yerinden hızla kaçarak oturduğu apartmana doğru kaçtı.

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Süpermarkette çalışanların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralı S.S'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı S.S'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 HAFTA ÖNCE ANNESİNİ BIÇAKLAMIŞ

Öte yandan, polis ekipleri de Gürler V'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, şahsın oturduğu apartmana doğru kaçtığı ihbarını alınca apartmanın önüne gitti. Ancak şahıs kapıyı kilitlediğinden dolayı kapı açılamadı. Bunun üzerine apartmanın önüne çilingir çağırılarak kapı açıldı. Apartmanın içinde Gürler V'yi yakalayan polis ekipleri, ifadesini almak üzere karakola götürdü. Şahsın 1 hafta önce annesini de bıçakladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konak İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (9)

fakir:

haftaya kimi bıçaklayacak. bunlar için özel yerler olmalı. masumlara zarar vermeleri engellenmeli

6
0
yanıtYanıtla
bu nasıl bir devlet:

Arkadaş, akıl hastalarının, normal insanların arasında dolaşabilmesi nekadar saçma bir olay. Cezai ehliyeti yok. 100 Kişiyide öldürse ceza almayacak. Bu gibiler akıl hastanesinde veya 7/24 ilaç verilerek refakatçisi ile birlikte dolaştırılmalıdır.

4
0
yanıtYanıtla
sercos:

aslında inne vurularak uyutulması gerekir dünyaya insanlığa zararlı neden boşa besliyorsun vur inneyi vur gittin

yanıt0
yanıt0
Goldman:

Adli kontrol sartiyla serbest

1
0
yanıtYanıtla
Egemen:

Evet tam kontrol altında

yanıt0
yanıt0
Omer:

Akil hastasi zaten .cezai ehliyeti yoktur.Sadece hastaneye yatirilir bu kadar

yanıt0
yanıt0
Sajo:

Yahu ulkede nasil adalet mevcut adam bir hafta once annesini bicaklamis olacagi buydu kim bu sahsa ceza verecek adamin elinde rapor var cani sikildimi insan kesecek ne kadar ucuz bi ulke insana deger yok .kanun lar orman kanunu kim daha kuvvetliyse ona dokunma vursun oldursun vah vah vah

0
0
yanıtYanıtla
sercos:

böylelerine bas zerihiri gitsin masum insanı öldürür insanlığa zararlı

0
0
yanıtYanıtla
Neden:

Sanki akıl hastası olmayanlar yapmıyor mu bir Türk dünyaya bedel deriz daha maske bile takmıyor hödükler boş kafa boş zihniyet bunlar kıymetli güzel ülkemde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title