Haberler

İzmir +1 Fest tüm hızıyla müzikseverler ile buluşmaya devam ediyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta sonu toplam 10 bin müziksevere açık havada müzik keyfi yaşatan İzmir +1 Fest, Göksel rüzgarının ardından Adamlar konseri ile devam ediyor.

İlerleyen günlerde ise Bulutsuzluk Özlemi, Kalben, Gaye Su Akyol, Bülent Ortaçgil ve Evdeki Saat İzmir +1 Sahnesi'nde olacak.

Özlenen festival çoşkusu İzmir+1 Fest sahnesinde!

Eylül ayı boyunca birçok konsere ev sahipliği yapacak İzmir +1 Fest'in 10 Eylül'deki konuğu "Adamlar". Yaptığı şarkıları internet ortamında paylaşarak tanınmaya başlayan ve ilk albümleri "Eski Dostum Tankla Gelmiş'" ile fazlaca ilgi gören Adamlar, 10 Eylül Cuma günü festivalin üçüncü konserinde sevenleri ile bir araya gelecek. Festival tüm coşkusuyla devam ederken Türkiye'nin önde gelen rock grupları arasında yer alan Bulutsuzluk Özlemi, 11 Eylül Cumartesi günü İzmir +1 Sahnesi'nde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

17 Eylül Cuma günü, Folk, blues ve akustik pop öğelerini bir araya getiren Kalben, 18 Eylül Cumartesi günü ise geleneksel müziğin, fütürist surf'ün ve post-punk'ın zıtlıklarını psikedelia'yla bir araya getiren Gaye Su Akyol müziğin kalbini İzmir'de attıracak.

Festivalin son haftasında, 24 Eylül Cuma günü, 50 yıla yaklaşan müzik hayatına "Benimle Oynar mısın?", "Bu Su Hiç Durmaz", "Sensiz Olmaz", "Eylül Akşamı"nın da aralarında olduğu çok sayıda eser sığdıran söz yazarı, besteci ve yorumcu Bülent Ortaçgil +1 Fest sahnesinde olacak. Kapanış konserini ise 25 Eylül Cumartesi günü son dönemde "Uzunlar" şarkısı ile büyük çıkış yakalayan Evdeki Saat yapacak.

Kapı açılış saati 16.00, konser başlangıç saatleri ise 21.00 olarak belirlenen, 2500 kişi kapasiteli festivale giriş ücretsiz. Alana girişler, aşı kartı veya 48 saat önce alınmış negatif PCR testi sonucuyla, o tarihten önceki günlerde ise HES kodu ile gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title