Haberler

İzciler Ata'sına Saygı İçin Yürüdü

Nazilli'de bir araya gelen Aydınlı 400 izci, "Atatürk'e Saygı İçin" sloganlı doğa yürüyüşü kapsamında 3 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi.

Nazilli'de bir araya gelen Aydınlı 400 izci, "Atatürk'e Saygı İçin" sloganlı doğa yürüyüşü kapsamında 3 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi.

Aydın İl izci kuruluna bağlı Aydın genelindeki okullarda bulunan 400'e yakın izci grubu ailelerinin de katılımı ile 3 kilometre yürüdü. Nazilli'ye bağlı İsabeyli Beldesi Yeşildere Mahallesinde bulunan dağlık arazide gerçekleştirilen Atatürk'e saygı izci yürüyüşünün 6.'sı marşlar ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar eşliğinde yapıldı. 7 yaşından 75 yaşına kadar çok sayıda katılımın gözlendiği yürüyüşün geleneksel halde yapıldığını İfade eden Aydın İl İzci Kurulu Başkanı Ramazan Atar; "Nazilli İlçe İzci Kurulumuzun İzci Lideri Mehmet Yaşar Akgün öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz Atatürk'e saygı izci yürüyüşü ile doğa sevgisi başta olmak üzere Atatürk'e olan sevgimizi ve saygımızı ifade etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın büyük bir heyecanla beklediği bu yürüyüşümüzle izciliğin yaşanılarak öğrenildiğini de göstermiş olduk. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yürüyüşün ardından katılımcılara pilav, tavuk, ayran ikramında bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İsabeyli Aydınlı Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title