Haberler

İstikbal 984. Mağazasını Karabük'te Hizmete Açtı

İstikbal Mağazalarının 984'üncüsü Karabük'te Hizmete Girdi.

İstikbal Mağazalarının 984'üncüsü Karabük'te hizmete girdi.

Mağazanın açılışına katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, İstikbal olarak yatırım alanlarını artık Kayseri'nin de dışına çıkarmaya başladıklarını ve güneydoğu bölgesi ile diğer bölgelerde yeni yatırım istihdamı oluşturacaklarını söyledi.

Karabük'te 984. mağazasını açan İstikbal'in açılışına Karabük Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Boydak, Memduk Boydak ve İstikbal Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış sonrası gazetecilere açıklama yapan Boydak Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, Türkiye'de 15 bin çalışanı ve 80 ülkeye yaptıkları ihraç sonrası Türkiye ekonomisini katkı sağladıklarını belirterek, "3 milyar doları aşkın cirosu ile Türkiye'nin dev mobilya sektörleri arasında yer alıyoruz. Bugüne kadar hep Kayseri bölgesinde yatırımlarımızı yapıyorduk. Ancak en son Sakarya ve Bursa bölgelerinde yeni istihdam alanları içerisinde yeni yatırımlar yapmaya başladık. Artık bu yatırımlar yavaş yavaş Türkiye'nin muhtelif yerlerine kaymaya başlayacak ve şekillenecek. Doğu ve Güneydoğu tarafı ile Batı Karadeniz'in bu bölümlerine yeni yatırım alanları düşünüyoruz. Artık Batı'da üretim yapmak bir hayli zor ve bunun için Anadolu illerine gitmemiz gerekli. Bizim yatırımlarımızın yüzde 30'u yatak, yüzde 10'nu ev tekstili, yüzde 40'a yakını oturma gurubu. Bu bağlamda Anadolu'ya ve diğer bölgelere yatırım yapacağız" dedi. 80 ülkeye Türk ürününü ihraç ettiklerini de söyleyen Boydak, şunları söyladi:

"Avrupa ve Amerika kıtasından ziyade Ortadoğu ülkelerinde de 50 civarında istikbal mağazamız var. Oralarda şuan yatırım yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü 5-6 milyonluk bir ülkede yatırım yapmak bize pek iyi gelmiyor. Bu nedenle komşu ülkeler olduğumuz buradan yapıp gönderiyoruz. Şuan Rusya'da yeni bir yatırım çalışması yapıyoruz.145 milyon nüfusu olan ve çevre ülkeleri ile 200 milyonu bulan bir ülke olduğu için İstikbal'in Mobilya dalında yatırım çalışmasını başlattık. 50 yıllık mobilya kültürümüzü giderek genişlettik ve hızla devam ediyoruz. İstikbalde beyaz eşyadan hariç bir ev için gerekli her şey var artık. Buda bizim özlemimizdi ve bunu da başardık." (YE-ET-Y) 01.06.2008 11:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title