Haberler

İstanbul-Özel)terkos Gölü'nde Kaçak Avcılara Operasyon Kamerada

Güncelleme:

(İSTANBUL-ÖZEL)Terkos Gölü'nde kaçak avcılara operasyon kamerada Kaçak Avlanan balıklar tekrar göle bırakıldı Terkos gölünde kaçak avlanan balıkçılara geçit yokİSTANBUL - İstanbul'un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Terkos gölünde kaçak avlanmaya karşı ekipler, denetim gerçekleştirdi.

(İSTANBUL-ÖZEL) Terkos Gölü'nde kaçak avcılara operasyon kamerada
Kaçak Avlanan balıklar tekrar göle bırakıldı
Terkos gölünde kaçak avlanan balıkçılara geçit yok

İSTANBUL - İstanbul'un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Terkos gölünde kaçak avlanmaya karşı ekipler, denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, avlanmada kullanılması yasak olan ağ ve malzemeler ele geçirilirken, yakalanan balıklar tekrar göle bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre; İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çatalca İlçe Tarım Orman Müdürlüğü, Arnavutköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Çatalca İlçe Jandarma Komutanlığının iş birliği ile Terkos Gölü havzasında bulunan Celepköy, Hisarbeyli, Örencik ve Ormanlı mahallelerinden gelen ihbarlar üzerine denetim yapıldı. Yapılan çalışmalarda kilometrelerce uzunlukta monofilament (misina) ağ ve 46 takım büyük boy pinter ağı ele geçirildi. Yakalanan ağlara takılan 700'e yakın balık ise tekrar göle bırakıldı. Sudan çıkarılan ağ ise, gölün kenarında kontrollü bir şekilde imha edildi.
Kaçak avlananlara idari para cezası uygulandı
1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında suçüstü kaçak avlanan 2 avcıya idari para cezası uygulandı. Yetkililer, bu çalışmaların sistemli ve istikrarlı bir şekilde süreceğini belirterek, bu şekilde avlanılmaya devam edilmesi halinde balık miktarının ve çeşitliliğinin azalacağını bununda ekolojiyi olumsuz etkileyeceğini söyleyerek balıkçılardan duyarlı olmaları istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Terkos Gölü İstanbul Terkos Cinsellik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title