Haberler

İstanbul Kumpanyasi'nda Buluştular!

Güncelleme:

Şehir Tiyatrolarındaki on dört farklı oyundaki paylaşım ve yılların dostluğu, şimdi Şerbetçioğlu'nun yönettiği ''Ayyar Hamza'' oyununda pekişiyor.

Donald Duck'a sesiyle hayat vermiş, ''Gemide'' filmiyle hafızalara kazınmış ve ''Emret Komutanım'' dizisiyle evlerimize süzülmüş usta oyuncu Naci Taşdöğen ve ''Kurtlar vadisi'' dizisinden tanıdığımız, oyun yazarı ve yönetmeni, Şehir Tiyatrolarının başarılı oyuncusu Tarık Şerbetçioğlu, ilk kez bir özel tiyatroda, İstanbul Kumpanyası'nda buluştular.

''Ayyar Hamza'' rolünü, Naci Taşdöğen'e gönül rahatlığıyla emanet eden Tarık Şerbetçioğlu ise oyunda ''Zuhuri Efendi'' karakterini canlandırıyor.

Tecrübeli bir alt yapıya oturmuş olan oyunda, genç oyuncuların enerjileri taptaze, keyifli bir seyirlik sunuyor.

İlk temsiliyle seyircinin büyük beğenisini kazanan ''Ayyar Hamza'' sezon boyunca tiyatro severleri kahkaha boğmaya devam edecek.

9 Kasım günü saat 19:00'da Kozyatağı Kültür Merkezi (Kozzy AVM)'nde Galası yapılacak oyunun biletleri satışa çıktı. İyi seyirler.

7 ARALIK Saat: 19:00 Halis Kurtça Kültür Merkezi (Büyük Salon)
8 ARALIK Saat: 20:30 Yunus Emre Kültür Merkezi

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Tarık Şerbetçioğlu Naci Taşdöğen İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title