Haberler

İstanbul-İngiltere seferini yapan yolcu uçağı bir yolcunun panik yaşaması sonucu Yunanistan'a acil iniş yaptı

Güncelleme:

İstanbul'dan İngiltere'nin Manchester kentine sefer yapan uçak, Türk yolcunun panik olması ve pilot kabinine giderek kapıya vurması nedeniyle Yunanistan'ın Korfu Havalimanı'na acil iniş yaptı.

İstanbul'dan İngiltere'nin Manchester kentine sefer yapan Jet-2 şirketine ait uçağın, Türk yolcunun panik olması ve pilot kabinine giderek kapıya vurması nedeniyle Yunanistan'ın Korfu Adası'nda bulunan havalimanına iniş yaptığı belirtildi.

Yunan televizyon kanalı ERT'nin aktardığına göre, Türk asıllı bir yolcu panik olmuş bir şekilde pilot kabinin kapısına vurdu ve ardından diğer yolcular tarafından sakinleştirildi. Türk yolcunun henüz ne sebeple panik yaşadığı bilinmiyor.

YUNANİSTAN ACİL İNİŞ İZNİ VERDİ

Öte yandan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'den Yunanistan'a uçuşların kapalı olduğu ifade edilirken; Yunan yetkililerin uçağın acil iniş talebi üzerine Korfu Havalimanı'na iniş izni verdiği kaydedildi.

İstanbul-İngiltere seferini yapan yolcu uçağı Yunanistan'a acil iniş yaptı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Yunanistan İstanbul Haberler

500

Yorumlar (16)

Kenan:

Birası bitmiş chpli

11
37
yanıtYanıtla
Gulsen:

Rezil

yanıt3
yanıt2
Gulsen:

Rezil

yanıt0
yanıt2
Ahmet:

Size ne arkadaşım milletin ne içtiğinden ne yediğinden konuşmak isterdim ama malum. Trakyaya gel de medeniyet öğren:)

yanıt10
yanıt8
Memleketim:

Arkadas ne cahil toplumuz. Yorumlara bak helal olsunmus. Uluslararasi anlasma geregi her ülke izin vermek mecburiyetinde. Herseyden yoksun cahil toplum. Korona nedeniyle de olsa öncelik ucagin sag selim inmesidir. Elinizde akilli telefon biraz arastirin vizyon sahibi olun. Hicbir ülke sen buraya inemessin diyemez, Güney Kore''de olsa.

10
3
yanıtYanıtla
Araştırmacı:

Kuzey Kore

yanıt2
yanıt0
Bayram Yalin:

Kuzey Kore de demek istediniz sanirim

yanıt2
yanıt0
Murat Haliloğlu:

Kuzey Kore dır o??

yanıt1
yanıt0
Malik:

Be kardeşim madem korku ve panik gibi sorunların var binme o zaman uçağa milletin işi gücü var bir de senin yüzünden herkesin programı aksadı

6
4
yanıtYanıtla
dsdsds:

acil iniş izni vermek zorunda zaten. . haber değeri yok geççç

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title