Haberler

İstanbul'dan kalkıp Singapur'a giden uçakta koronavirüs tespit edildi

Güncelleme:

Singapur Sağlık Bakanlığı, İstanbul'dan Singapur'a uçuş yapan THY uçağındaki bir yolcuda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Bakanlık ayrıca uçaktaki diğer yolcuların da karantinaya alındığını duyurdu.

Singapur merkezli yayın yapan ChannelNewsAsia'da yer alan habere göre, 3 Mart tarihinde THY'nin TK54 sefer sayılı uçağı ile İstanbul- Singapur uçuşunu yapan bir yolcuda yapılan koronavirüsü testi pozitif çıktı.

UÇAKTAKİ DİĞER YOLCULAR KARANTİNAYA ALINDI

Singapur Sağlık Bakanlığı, THY uçağındaki yolcuların da karantina altına alındığını duyurarak geri dönüş için planlanan TK55 sefer sayılı uçuşun da iptal edildiğini açıkladı.

TÜRKİYE'YE HABER VERİLDİ

Singapur Dışişleri Bakanlığı, Singapur'daki Türkiye Büyükelçiliği'ni haberdar ettiklerini ve konuyla ilgili irtibat halinde olduklarını belirtti. Singapur'da bugüne kadar 110 kişide koronavirüsü tespit edildi. Ülkede koronavirüse bağlı bir ölüm yaşanmadı.

NE OLMUŞTU?

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve 50'den fazla ülkeye yayılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 252'ye ulaşırken son kayıtlara göre 95 binden fazla insanda etkili oldu.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Singapur İstanbul Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

antivrüs:

demekki türkiyede virüs var. biz tespit edemiyorz. yada olanı söylemiyoruz

81
28
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Eğer virüs tesbit edilen Türk vatandaşıysa iddian doğru ama bizim vatandaşımız değil ve transit geçiş yaptıysa ülkemizde olmayabilir

yanıt1
yanıt1
aslanbey:

bu ülkede koranavirüs olmadığına koyunlar inanır onlar zaten herşeye inandıkları için

54
45
yanıtYanıtla
fatih:

Koyun dediklerin şu an seninle aynı tohumdan gelenlere karşı Suriye''de savaşıyorlar aslanım

yanıt10
yanıt8
beyin bedava:

bir de kadir inanır :)

yanıt4
yanıt2
zabaha kadar:

ne kadar meraklısınız koyulmaya, her fırsatta koyun koyun diye bağırıp duruyorsunuz. hayır bir seferle bitse tamam ama doyumsuzlukta var sürekli koyun nereye kadar

yanıt7
yanıt3
Vatandaş:

Burada yorum yapan zerzevat takımı eğer virüs saklansaydı İran da olan ölümler gibi Türkiye dede ölümler gerçekleşirdi. Tam tersi Bakanlık hepsinin üstüne gidiyor normal bir enfeksiyonda dahi test negatif çıkana kadar hastaya karantina uyguluyor. Uçuşlar durduruluyor. Yurt dışından gelen hastalık tespiti yapılanlar dahi karantinaya alınıyor. Daha ne yapsın.

33
17
yanıtYanıtla
zgn:

Neden öldüğünü de saklarlar ne biliyorsun?

yanıt5
yanıt8
beyin bedava:

yahu normal gripten yılda 500 bin kişi ölüyor tüm dünyada, koronavirüsten 3 ayda 3 bin kişi ölmüş çok mu

yanıt5
yanıt7
buğra:

türkiyede var ama nedense saklanıyor.

34
12
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title