Haberler

Emma Shapplin, İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

"Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında, Emma Shapplin 2 Ağustos'ta Cemil Topuzlu Açıkhava Sanhesi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Fransız soprano Emma Shapplin, İstanbul'da konser verecek.

Shapplin, "Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında 2 Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sanhesi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Dünya çapında 2 milyon albüm satışı yapan ve altın plak ödülüne layık görülen Emma Shapplin, müzikal kariyerine klasik müzikle başlayıp sonrasında rock müzikle yoluna devam etti. Sanatçı, bu iki türü de kullanıp kendine özel bir tarz geliştirdi.

Büyük bir titizlikle "Dust Of A Dandy" albümünün her aşamasında bizzat imzası bulunan sanatçı, şarkıları İngilizce yazdı ve besteledi. Sanatçı, albümünün fotoğraf çalışmalarını ve prodüktörlüğünü de üstlendi.

Geçen aylarda albümün habercisi niteliğindeki "The Lovers" isimli single çalışmasını ve videosunu sevenleriyle buluşturan Emma Shapplin, yeni albümünün ismini taşıyan "Dust of a Dandy" turnesi kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde performans sergileyecek.

"Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri çerçevesinde yarın Ajda Pekkan, 3 Ağustos'ta Sertab Erener, 4 Ağustos'ta Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici "Aşk'a Dair Şarkılar" konseptiyle, 5 Ağustos'ta Serdar Ortaç, 6 Ağustos'ta Monica Molina, 7 Ağustos'ta Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verecek.

Teoman, 26. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları kapsamında 5 Ağustos'ta ENKA Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerin karşısında olacak.

"Sahneye çıkmak istiyorum" diyerek müziğe geri dönen Teoman, konserde "Paramparça", " İstanbul'da Sonbahar" gibi geniş kitleler tarafından akustik olarak tanınan şarkılarının yanı sıra "Bugün", "En Güzel Hikayem", "Bana Öyle Bakma" gibi şarkılarının akustik yorumlarına da yer verecek. Teoman'a, piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız eşlik edecek.

- "Rock Off Festival"

Megadeth, HIM, Amon Amarth, JORN, Gojira, Stratovarius, Jorn Lande, Haggard, Turisas, Ayşe Saran, Murat İlkan, Murder King ve Knight Errant'ın sahne alacağı "Rock Off Festival" 2-4 Ağustos'ta rock müzikseverlerle buluşacak.

KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek festivalde, Roger Waters'ın gitaristi Dave Kilminster ile workshop, Danny Cavanagh'ın akustik performansı, festival gruplarından Jorn Lande ve Haggard soru-cevap etkinlikleri de yer alacak.

Festival kapsamında, TEMA Vakfı aracılığıyla katılımcı sayısı kadar fidan dikilerek "Rock Off Festivali Hatıra Ormanı" oluşturulacak ve katılımcılara ilgili sertifika basılı olarak veya email yoluyla iletilecek.

"Isle of Dreams" Festivali

Türkiye'nin en büyük elektronik müzik festivali olarak gösterilen "Isle of Dreams", 5-7 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer Life Park'ta gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü DJ'lerin katılacağı festivalin ilk gününde, Above&Beyond, Ingrosso, Afrojack, Jp Candella, Paul Van Dyk, R3hab, Richard Grey, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Richy Ahmed, Infinity Ink, Russ Yallop sahne alacak.

Ibiza adasının müziği ve kültüründen esinlenilerek organize edilen festivalin ikinci gününde, Avıcii, Alesso, Chuckie, Fedde Legrand, Kaz James, Pete Tong, Yaxx, Sasha, Steve Lawler, Amine Edge&Dance, Manu Gonzales izleyici ile buluşurken, son gün ise, Axwell, Steve Aoki, Paul Oakenfold, Nervo, Autoerotique, Francesco Diaz, Apollonia, Andy Baxter, Onur Özer konser verecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Emma Shapplin Cemil Topuzlu İstanbul Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title