Haberler

16 yaşındaki genç kız İstanbul'da kayboldu, haberi Kayseri'den geldi: Kız bizim namusumuz oldu

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan genç kız 6 gün önce ortadan kayboldu. Acılı aileye Kayseri'den gelen telefon ise kafaları karıştırdı. Genç kızın yengesi, kendilerini arayan şahısların "Kız bizim namusumuz oldu" dediğini iddia etti.

Ailesiyle birlikte yaşadığı İstanbul Alibeyköy'den 6 gün önce ayrılan ve bir daha haber alınamayan Nazar Defci'nin Kayseri'de görüldüğü iddia edildi. 16 yaşındaki Defci'nin yengesi genç kızın "Benden ayrılırsan seni öldürürüm" diye tehdit edildiğini ve Kayseri'den gelen bir telefonla kendilerine "Kız bizim namusumuz oldu, artık kızı sizlere vermeyeceğiz" denildiğini ifade etti.

6 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Defci ailesinin yakını olan Kadir Sancur, genç kızdan 6 gündür haber alamadıklarını ifade ederek, "İstanbul'dan ayrılan Nazar'dan haber alamıyoruz. Nazar'ı bulamayan aile çok perişan. Nazar en son aileye Kayseri'de olduğu yönünde telefon açmış. Daha sonra telefonu kapalı ve kendisinden bir daha haber alamıyoruz. Savcılığa ve polise kayıp başvurusunda bulunduk" dedi.

16 yaşındaki genç kız İstanbul'da kayboldu, haberi Kayseri'den geldi: Kız bizim namusumuz oldu

'BENDEN AYRILIRSAN SENİ ÖLDÜRÜRÜM' DİYE MESAJ ATILDI

Kaybolan kızın yengesi Sultan Defci ise şunları söyledi: "Perşembe günü Alibeyköy'den öğlen 1'de benim yanıma gelmek için evden çıkmış ama bir daha eve gelmemiş. En son İstanbul 5. Levent civarında görülmüş. Telefonlarından bizi engellemiş. Telefon ettiğimizde telefonlarımıza bakmıyor. Arkadaşlarının bize söylediği bir arkadaş tarafından tehdit edilmiş. 'Benden ayrılırsan seni öldürürüm' diye mesaj atıldı"

"KIZ ARTIK BİZİM NAMUSUMUZ"

Bu tehdit mesajlarını savcılığa verdik, savcılıkta hepsi var. Cuma günü bir telefon geldi, 'Kızınız Kayseri'de bulunuyor. Kız bizim namusumuz oldu, artık kızı sizlere vermeyeceğiz' dediler. 'Kızınızla evleneceğiz, gelin Kayseri'ye tanışalım, düğün için hazırlık yapalım' denildi"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (60)

Serdar:

Günümüzde kız erkek anlaşıyor. Aileye haber veriliyor. Aile olmaz dediğinde salak kız kaçıyor. Sonra aile mecbur kızı veriyor. Kaçan kıza niye salak diyorum. Aradan bir kaç ay geçtiğinde uğruna ailesini sildiği adamın 5 para etmez olduğunu anlıyor. Aileyede gururundan geri dönemiyor. Sonra hayatının geri kalanını kendisinede erkegede zehir oluyor. Abi tavsiyesi kızlarımız aileniz sizlerin kötü olmasını istemez.

61
3
yanıtYanıtla
kim:

evli adamlarla anlaşıp kaçan kadınlar var hemde 45 yaşında malesef para da büyük etken

yanıt12
yanıt2
KARADENİZ KIZI:

16 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUK SAYILIR. . ONUN FİKRİ KARARI GEÇERLİ OLMADIĞI GİBİ, ONU KAÇIRANLARDA ÇOCUK KAÇIRMAKTAN ÇOK BÜYÜK BİR CEZA ALIR. BİLMİYORLAR SANIRIM. . OKUYUP ÖĞRENSİN CAHİLLER

60
1
yanıtYanıtla
En:

Namusu bilen başkasinin namusunu bu hale getirmez.....namusuz başkasi ananı kacrsin sonrada senin dedigini desin.....( o bizim namusumuz oldu desin) ...töbe töbe....adalet gereken cezayi versin derhal...

51
2
yanıtYanıtla
Bilgin:

Batının kanunlarıyla bizlere adalet sağlanacaksa hiç sağlanması, Batının kendine hayrı yokki bizlere hayrı dokunsun. En kısa ve hızlı zamanda kendi kanunlarımizi yapmassak daha cook ocaklar söner. Çünkü bazen

46
5
yanıtYanıtla
namus bekçisi:

rahmetli babam derdiki : bu dünyada iki büyük vardır. biri allah diğeri devlettir. devlet halledecek bunu allahın kanunları zaten bellidir

35
13
yanıtYanıtla
Tekirdağlı:

Allah varda, devlet kaldımı ki. ?

yanıt30
yanıt15
ZİHNİYET:

Devletin yurdunda erkek çocuklarına taciz oldu sonuç sonuçsuzluk. Şaka gibisiniz

yanıt10
yanıt1
Bu ne:

Devletin ilgilendiği tek konu "ticaret". Ahlaki ve sosyal konular süslemek için lafta kalıyor malesef.

yanıt8
yanıt0
Cevap:

Tek büyük vardır o da Allah (c.c) dür onun kitabına peygamberi efendimizin sünnetine sıkı sıkı sarılın başka birşeye ihtiyaç kalmaz

yanıt8
yanıt2
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title