Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti ve ligi 6.sırada bitirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti ve ligi 6. sırada bitirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında cezalı olan teknik direktör Arif Erdem'in yokluğunda takımın başında maça çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Zafer Turan, Süper Final Avrupa Grubu'na katılacak takımlar için maçtan önce birçok olasılığın olduğunu dile getirerek, "Belki bir beraberlik yetiyordu, ancak ilerleyen dakikalarda bunun yetmeyeceğini gördük. Bize gol lazım olduktan sonra daha çok isteyerek oynadık. Skoru bulduktan sonra bunu korumak için mücadele ettik.

Mutluyuz. İlk 8'de yer alan takımlara da baktığımızda Avrupa'ya gitme adına kendimizi şanslı görüyoruz. Şimdi yeni bir hedef belirleyeceğiz. İnşallah geçen sene Türkiye Kupası finalinde kaybettiğimiz Avrupa yolculuğunu bu sene elde ederiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Zeki Korkmaz, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na kaldıkları duydukları mutluluğu ifade ederek, "İnşallah ülkemizi temsil etme hakkını kazanırız" şeklinde konuştu.

Turuncu-lacivertli file bekçisi Oğuzhan Bahadır, maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, "Bizim için final maçıydı. Bunun bilincinde sahaya çıktık ve sonuçta galip geldik" diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, bugün üzülen takım olduklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Sezon olarak baktığımızda, iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Bugün uğradığımız mağlubiyet bu yıl gösterdiğimiz performansı gölgelememeli. Sezon başında küme düşecek diye gösterilen takım, 49 puan topladı. Türk futbolu adına genç futbolcuları kazandırdık. Sezon başında daha farklı hedef koysaydık bunu da gerçekleştirebilirdik. Hedefleri günlük değil. Gençlerbirliği'nin yaptığı gibi uzun vadeli yapmak gerekir. Bu sezon bizim için bitti. Bundan sonraki süreci iyi değerlendirmemiz ve gelecek

sezonun planlamalarını yapmamız gerekiyor."

Gençlerbirliği'nin teknik patronu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a tebriklerini ileterek, "Ancak gol atan takımın kazanacağı kısır bir maç oldu" şeklinde sözlerini tamamladı.

Gençlerbirliği oyuncularından Kulusic, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ikinci yarıda iyi bir futbol oynayarak kazandığını ifade ederek, "Buraya öncelikle iyi futbol oynamaya gelmiştik. İyi futbol sonucunda en azından berabere kalmak için gelmiştik. İkinci yarıda istediğimiz kadar iyi oynayamadık. Başka maçların skorlarıyla ilgili bir düşünce aklımızda yoktu. Sonuçta Play-off'a gidemiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Kırmızı-siyahlı oyuncu Yasin Öztekin ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Öztekin, Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialara cevap vererek, "Menajerim görüşüyor olabilir. Bilmiyorum. Öyle bir şeyler olabilir. Ama net değil. Beklerseniz ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Gençlerbirliği Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title