Haberler

İstanbul Bahçelievler'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyor

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de biriktirdiği altınları çöp diye çöp kutusuna atan vatandaş durumu fark ederek hemen belediye ekiplerine haber verdi. İhbarı alan ekipler ise o sokakta çöpleri toplayan aracı tespit ederek altınları aramak üzere harekete geçti.

Cnn Türk muhabiri Mücahit Topçu ilginç olayı canlı yayında şu sözlerle aktardı:

"İstanbul Bahçelievler'de Bülent Tetik isimli bir vatandaş evdeki çöpleri çöp kutusuna attı ancak çöpün içinde altınları olduğunun farkında değildi. Çünkü küçük kızı o altınları çöpün içerisine atmıştı. İhbar geldikten sonra o çöpler herhangi bir yere dökülmedi ve şu anda bulunduğumuz alana döküldü. Bahçelievler Belediyesi temizlik işlerinin bulunduğu bu depoya döküldü ve ekipleri şu anda o altınları aramaya devam ediyorlar.

ÇÖP NİYETİNE KONTEYNERİN İÇİNE ATTI

Olay akşam saatlerinde yaşandı. İşe gitmek için evden çıkan Bülent Tetik isimli vatandaş evdeki çöpleri çöp konteynerine attı. O sırada yanında bulunan kızı peçete sarılı halde olan 4-5 adet altını da çöp niyetine poşetin içine attı. Durum böyle olunca çöpler ve altınlar karıştı. Ardından da ortaya çıkan manzara işte bu.

İstanbul Bahçelievler'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyorCNN Türk muhabiri Mücahit Topçu

ALTINLARIN 10 BİN TL DEĞERİNDE OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Ekipler o altınları bulmak için aramalarına devam ediyorlar. Peçeteye sarılmış haldeki 4-5 adet altın, yaklaşık olarak 10 bin TL değerinde olduğu tahmin ediliyor. O altınları bulma için şu anda hummalı bir çalışma söz konusu. Tabi ekiplerin işi oldukça zor. Zira bir poşetin içindeki o altınları bulmak çok da mümkün değil.

"POŞETLER TEK TEK AÇILIP BAKILIYOR"

Bir hayli kötü koku içinde o vatandaşın altınlarını bulmak için ekiplerin yoğun bir çaba sarf ettiğini söyleyebiliriz. Şu anda çalışmalar altınları bulmak için tüm hızıyla devam ediyor. Henüz bir ipucuna ulaşılabilmiş değil. Tek tek poşetler açılıp altınlar bulunmaya çalışıyor. Oldukça ilginç bu anları da getirmiş olduk ekranlarınıza burada çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bahçelievler CNN Türk İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (27)

.....:

Elin sapsalligini hastalik doneminde bu gariban isciler cekmek zorundami.gunahtir.zulumdur yapilan .atmasaydin kardesim .dikkat etseydin

23
5
yanıtYanıtla
ref:

Bu kadar saf olamazsınız ya alın elinize bir dedektör bulun altını tek tek cöplemi uğraşılır

14
1
yanıtYanıtla
de:

Bırakın kendi arasın, herkes kendi çöpünü daha iyi tanır. Ha amaç ''belediye işçileri kaybolan altınları bulup sahinine teslim etti'' başlıklı sosyal medya reklamı ise lafım yok. Ha gayret, kolay gelsin.

14
0
yanıtYanıtla
DEDEKTÖRTÜS:

Ben gelecekten gelen dedektöryüs:Dedektörün icat edilmediği bir yüzyıldan kalma haber galiba

13
1
yanıtYanıtla
957 ye tabii:

bu görsel dedektör gelmeden önceki görsel :) 3 dedektör ve çöp ayrışma aracı geldi

yanıt0
yanıt0
Cna:

Kendi arasın başka derdim mi yk

12
0
yanıtYanıtla
HASAN SALİH:

ELİNİZLE KARIŞTIRANA KADAR Bİ TANE KAÇAK GÖMÜCÜ ÇAĞIRINDA DEDEKTÖR TUTUVERSİN

12
0
yanıtYanıtla
KA:

EGER ALTINLAR BULUNURSA, O CÖPLERI ARAYAN ISCILERE PARA ÖDESIN ALTIN SAHIBI.

10
0
yanıtYanıtla
ahmet:

paranın miktarı ne ki ödülü olsu. Zaten bu para onun iççin bu kadar önemli olmasa hiç uğraşmazdı.

yanıt0
yanıt0
ÜZGÜNÜM:

Altınları biz attık zannettik baktık ki evde çayın şekerin içine saklamışız, 2 gündür arıyorlar dönüp diyemiyoruz biz bulduk bosuna aramayın çöpleri diye :(

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title