Haberler

Isparta Düşen Uçağın Enkazını Kaldırma Hazırlıkları Başladı

Düşen uçağın enkazını kaldırma hazırlıkları başladı (ek)YOĞUN KAR YAĞIŞI ÇALIŞMALARI ZORLAŞTIRDIIsparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Yukarıkaşıkara Köyü'nde dün düşen askeri nakliye uçağının enkazının bulunduğu bölgede incelemeler yapmak üzere 24 kişilik kaza kırım ekibi köye geldi.

Düşen uçağın enkazını kaldırma hazırlıkları başladı (ek)

YOĞUN KAR YAĞIŞI ÇALIŞMALARI ZORLAŞTIRDI

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Yukarıkaşıkara Köyü'nde dün düşen askeri nakliye uçağının enkazının bulunduğu bölgede incelemeler yapmak üzere 24 kişilik kaza kırım ekibi köye geldi. Sabah saatlerinde sağanak yağmurun etkili olduğu köyde, öğle saatlerinde ise kar yağışı başladı. Önce yağmur, ardından başlayan yoğun kar yağışı, köyden 12 kilometre uzaklıktaki dağlık alana ulaşımı zorlaştırdı. Uçağın enkazına ulaşıldığı dünden itibaren de bölgede uçağın karakutusunu aramaya devam eden ekipler, hem yağmur hem de kar yağışı nedeniyle ciddi zorluk yaşıyor. Ankara, Afyonkarahisar ve Eskişehir gibi illerden gelen 24 kişilik kaza kırım ekibi, arazi tipi araçlarla, Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Özel İdaresi ile AFAD'dan personelle birlikte enkazın bulunduğu dağlık alana çıktı. Kaza kırım ekibi kazayla ilgili teknik incelemelerin yanısıra karakutuyu arama çalışmalarına da katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yukarıkaşıkara Isparta Yalvaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title