Haberler

Genç kızın şüpheli ölümü! Evinde en son sevgilisi ve 3 erkek arkadaşı vardı

Güncelleme:

Isparta'da, 23 yaşındaki Gamze Eskicioğlu evinde göğsünden bıçaklanmış olarak ölü bulundu. Polis ekipleri evde olduğunu belirlediği genç kızın sevgilisi ve yanındaki 3 erkeği gözaltına aldı.

Isparta'nın Anadolu Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın 3. katında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iddialara göre Gamze Esgicioğlu'nun bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler daireye girdi ve genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden bıçaklandığı belirlenen Gamze Esgicioğlu'nun cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

SEVGİLİSİYLE BERABER 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis olay sırasında evde olan ve Gamze Esgicioğlu'nun sevgilisi olduğu söylenen bir kişinin de aralarında bulunduğu H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

4 erkek şüphelinin Gamze Esgicioğlu'nun kaldığı daireye geldikleri otomobil, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, 07 FDP 46 plakalı otomobilin dairenin bulunduğu sokağa geldiği anlar yer aldı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Isparta 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (23)

revanlı:

bir kızın sözlüsü olur. nişanlısı olur kocası olur flörtü sevgilisi olmazzz. .

62
23
yanıtYanıtla
A.D:

Tabi . . bir erkeğinde sevgilisi olur karısı olur sözlüsü olur nişanlısı olur metresi olur ikinci karısı olur yetmez ama bir kızın sadece kocası olur tabi tabiii

yanıt14
yanıt5
sustuklarıma say:

23 yaşındaki bir kızın ayrı bir evde ne isi var ya 27 yaşında evlendim ve 27 yasına kadar kimsenin evinde kalmadım tanıdık olsa bile ailem izin vermezdi simdi ayrı ev tutup oturuyorlar rabbim sonumuzu hayır eylesin

29
6
yanıtYanıtla
SARAL:

ZATEN HEMEN HEMEN HER ŞEY YETİŞTİRİLME TARZI İLE ALAKALI, SENİNKİLER AHLAK ÖĞRETMİŞ DEMEK Kİ

yanıt11
yanıt0
GÜVEN:

Genç kızlar ve erkekler, Herkese güvenmeyin. Hayatta her türlü insan var, ne olacağı belli olmaz, güvenmeyin, yalnız kalmayın, Ailenizin onayı alın. büyüklerin insan tanıma tecrübesine güvenin. İnsanlar göründükleri gibi değiller.

31
4
yanıtYanıtla
gullusah:

Ahlak bekcileri neden sapiklari göremiyor. . kendileride ayni durumda rahatlikla olabilecekleri icin mi?

17
13
yanıtYanıtla
a:

ne işi varmış 4 erkekle kardeşim yani tamam hak etmiyor kadınlarımız böyle bir durumu ama insanda kendine dikkat etmez mi?

14
10
yanıtYanıtla
Cemiyet:

Ben sevgilimi 3 erkeğin içine getiriyosam oda geliyorsa ahlaki olarak bitmek üzerwyiz tabi bunu bazı burjuva takımı anlamaz

yanıt9
yanıt2
B.BAŞER:

O kız brnim üniversite arkadaşım aynı sınıftaydık ve düşündüğün gibi biride değildi erkek gibi bir kızdı bazı şeylere ön yargı yapmadan önce kendi çevrenizdeki kadınları düşünün sevgilisi ile memleketten beri tanışıyorlardı umarım sorumlusu bir an önce bulunur ...

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Peki sadece 4 erkek aynı odada olsa ne işleri varmış?

yanıt0
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title