Haberler

Isparta'da Gazilerin Rozeti Törenle Takıldı

Isparta İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa Özdurhan ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından Şarkikaraağaç’lı gaziler Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay ve Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin’e verilen gazi rozeti düzenlenen törenle takdim edildi.

Isparta İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa Özdurhan ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından Şarkikaraağaç'lı gaziler Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay ve Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin'e verilen gazi rozeti düzenlenen törenle takdim edildi.

Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan törene, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa Özdurhan, İlçe Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Bayram Aydemir, alay personeli, gaziler, eşleri ve çocukları katıldı.

Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay 28 Mart 2016 tarihinde Mardin ili Nusaybin ilçesinde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu sol kolundan ve bacağından, Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin ise 23 Ocak 2016 günüŞırnak ili Cizre ilçesi cudi mahallesinde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu sol bacağından yaralanmıştı.

Törende konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, "Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna terörle mücadelede yaralanarak Malul Gazi Rozeti alan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sizler memleketimizin güvenliği ve milletimizin bekası için şerefli ve onurlu hizmetlerde bulundunuz. Bundan dolayı sizlere ne yapsak azdır. Isparta'nın bütün karakol kapılarının ardına kadar her zaman siz gazilerimize ve sizlerin ailelerine açık olduğunu asla unutmayın" diye konuştu.

Duygusal anlara neden olan törende, daha sonra gazilerin rozeti takdim edildi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şarkikaraağaç Çiçekpınar Isparta Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title