Haberler

İsfanbul Tema Park'tan öğrencilere sömestr müjdesi

Maceraperest, Nefeskesen, Adalet Kulesi gibi birçok oyun ünitesini bünyesinde bulunduran İsfanbul Tema Park'tan öğrencilere sömestr müjdesi geldi.

Maceraperest, Nefeskesen, Adalet Kulesi gibi birçok oyun ünitesini bünyesinde bulunduran İsfanbul Tema Park'tan öğrencilere sömestr müjdesi geldi. Yapılan açıklama, 4-18 yaş arası öğrenci ve velilerine indirim fırsatı olduğu bildirildi.

İsfanbul Tema Park 2019–2020 öğretim yılı yarı tatiline özel, öğrenci kimliği ve karnesini gösteren 4 – 18 yaş arası öğrencilerle velilerine gişede yüzde 50 indirim fırsatı sunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada; "17 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile çocuklar, tek biletle eğlencenin ve maceranın tadına varacaklar. İsfanbul Tema Park'ın tüm bölümlerini kapsayan kampanya, Jungle Park, Safari ve Zindan'dan oluşan 'Jungle İstanbul 3'lü Macera' bilet alımlarında da geçerli olacak" denildi.

TÜM ÜNİTELERDE TEK BİLET İMKANI

Yapılan açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

"Ailece eğlence temasını vurgulayarak Family Coaster konsepti ile geri dönen Maceraperest ünitesi, dünyanın en iyi 4'üncü roller coaster'ı olan Nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan "Adalet Kulesi", efsanevi King Kong, çocukların tarihi canlı olarak yaşayarak öğrendikleri İstanbul'un fethini insansı robotlarla anlatıldığı "Fatih'in Rüyası", dünyanın bir numaralı oyun serisi Angry Birds ve dünyaca ünlü Buz Devri filminin sevilen kahramanlarının 4D sinema ve simülasyon üniteleri sayesinde çocuklar aileleriyle birlikte eğlence ve heyecana doyacaklar.

Ziyaretçiler, tüm ünitelerde tek biletle gün boyu sınırsızca eğlenirken, yıllık kart üyeleri de yıl boyu sınırsızca eğlencenin yanı sıra tüm konser ve gösterilerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tema Vakfı Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title