Haberler

İscehisar'dan kısa kısa

Güncelleme:

İscehisar ilçesinde İl Genel Meclis Üyesi Murat Dikmen, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran'ı makamında ziyaret etti.

İscehisar ilçesinde İl Genel Meclis Üyesi Murat Dikmen, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, konuşan Dikmen, hastanede tedavi gören İscehisarlı vatandaşların durumları hakkında bilgiler aldığını ve her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti.

Dikmen, "Duran'a ve bütün sağlık çalışanlarına minnettarız. Bu zor dönemde çalışmalarını takdirle takip ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah sağlık çalışanlarımızdan razı olsun." dedi.

Duran da İl Genel Meclis Üyesi Murat Dikmen'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

İscehisar'da Atatürk koşusunda atletizm sporcuları 19.19 kilometre koşusu düzenledi

İscehisarspor Atletizm Spor Kulubü sporcuları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe içerisinde belirledikleri 19.19 kilometrelik parkurda Atatürk koşusu düzenleyerek farkındalık oluşturdu.

5 kişiden oluşan koşu grubu ellerinde bayraklar ile Atatürk anıtı önünden başlayan koşu yine aynı noktada sona erdi.

Atletlerden Karani Kılınçarslan, "Bugün günlerden zafere giden bir yolculuğun ilk günü, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı anısına ilçede günün anlam ve önemine istinaden aynı zamanda farkındalık için halkımız ile yürüyüş düzenlemeyi düşünmüştük. Malum pandemiden dolayı organizasyonlar iptal edildi. Bundan dolayı biz atletler ilçemize ilk defa değişik bir şey yapalım dedik. İlçemizdeki cadde ve sokaklarda bayraklarla koşarak 19.19 kilometre Atatürk koşusunu tamamladık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Duran Hisarcık Dikmen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title