Haberler

İşadamının Hedefi, Altın Portakal'da Yarışmak

Güncelleme:

Antalya'da ozalit sektöründe 13 yıldır faaliyet gösteren Serdar Bardakçı, bu yıl 51'incisi düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivaline 2 filmle başvuracak.

Antalya'da ozalit sektöründe 13 yıldır faaliyet gösteren Serdar Bardakçı, bu yıl 51'incisi düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne 2 filmle başvuracak.

Serdar Bardakçı'nın Antalya'da 4 yıl önce rol aldığı dizi film gösterime girmedi. Bardakçı, bunun üzerine kendisine gelen bir senaryonun yapım şirketi kurup filmini çekmeye başladı. Aksekili olan Serdar Bardakçı, ilçenin eski adı olan 'Marla'yı film şirketinin adı olarak tescil etti. Marla Film olarak bugüne kadar 3 sinema filmi, 1 dizi film çeken Serdar Bardakçı, geçen yıl Antalya tarihinde bir ilke imza attı.

Bardakçı, yapım ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı, başrollerinde Arzu Yanardağ ile Kutsal Kaynak'ın oynadığı 'Her Şey Yolunda', 50'nci Altın Portakal Film Festivali'nde 68 aday film arasında ilk 10'a giremedi. 'Her Şey Yolunda', özel gösterimlerle sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

'KAFES' VE 'İMSAK' FİLMLERİ FESTİVALDE

Bu yıl 10-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 51'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne 2 filmle başvuracağını belirten Serdar Bardakçı, "Yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiğim, başrollerinde ise, Gaye Turgut, Deniz Hamzaoğlu, Kutsal Kaynak ve Deniz Kaynak'ın oynadığı 'Kafes' filmi ile yönetmenliğini Saddam Batman'ın yaptığı 'İmsak' adlı film, aday filmler arasında yer alacak" dedi.

ANTALYA DOĞAL PLATO

İki filminden de umutlu olduğunu söyleyen Serdar Bardakçı, şöyle dedi:

"Film yapımcılığı benim için bir tutku. Bu işler sadece İstanbul'da olsun istemiyorum. Antalya'nın da doğal güzellikleri var. Nasıl ki İstanbul'un bir Kız Kulesi varsa, Antalya'nın da varyantı var, denizi var. Turistik yerleri var. Antalya benim için doğal bir plato. Kentimizin adını tüm dünyaya duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bunda da başarılı oluruz."

ANTALYA'DAN FİLM YAPILABİLECEĞİNİ GÖSTERDİK

'Kafes' filminin oyuncularından Musa Yılmaz, 15 yıldan bu yana film sektöründe olduğunu belirtirken, "Altın Portakal Film Festivali'nde de uzun yıllar görev yaptım. Bütün sinemacılarla iç içeyim. Antalya'da da film yapılabileceğini gösterdik. Kafes benim 4'üncü sinema filmim. Serdar Bardakçı Antalya'da bir ilki başardı. 50 yıldır Antalya'dan bir film festivalde yarışmamış. Marla Film olarak Serdar kardeşimiz bunu başardı" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgut Deniz İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title