Haberler

İsabeyli Belediye Başkanı Erim'den 'Büyükşehir' Değerlendirmesi

Alt yapı çalışmaları henüz bitmediği için Dallıca-İsabeyli arasındaki yol yapım çalışmasını tamamlamadıklarını ifade eden İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediyesinin makyaj siyaseti yaptığını öne sürdü.

Alt yapı çalışmaları henüz bitmediği için Dallıca- İsabeyli arasındaki yol yapım çalışmasını tamamlamadıklarını ifade eden İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediyesinin makyaj siyaseti yaptığını öne sürdü.

Yerel seçim sürecine girilmesiyle birlikte artan belediye hizmetleri Nazilli Belediyesi ile İsabeyli Belediyesini karşı karşıya getirdi. 2004 yılından bu yana İsabeyli'yi her anlamda yaşanabilir bir kent kimliğine büründürdüklerini ifade eden Bekir Kuvvet Erim, büyükşehir yasasının kendilerini ilçe belediyesine mahkum ettiğini savunarak keyfi muameleler uygulandığını iddia etti. Hayata geçirmek istedikleri projeler karşısında Nazilli Belediyesinin sürekli kendilerine engel olduğunu iddia eden Kuvvet Erim, "Büyükşehir yasasıyla birlikte atacağımız her adımda Nazilli Belediyesinin onayını almamız gerekiyor. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki, Nazilli Belediyesi partizan bir tavır takınarak bizim hizmet etmemizi engelliyor. Son olarak, daha önce bizim insiyatifimizde olan ve yıllardır kiraya verip geliriyle İsabeyli'ye hizmet getirdiğimiz akaryakıt istasyonunun biten kira sözleşmesinin yenilenmesi için yasa gereği Nazilli Belediyesinin olurunu istedik. Bize "Beş yıllık kiraya veremezsiniz" dediler. Oysa ki, biz bugüne kadar akaryakıt istasyonunu hep beş yıllık kiraladık. Hiçbir firma bir yıllık kiralamak istemez. Ancak buna rağmen biz devlet karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunu aylık olarak kiralamak istedik. Nazilli Belediyesi buna da karşı çıktı. Beş yıllık kiraya vermemize yanaşmayan Nazilli Belediyesi, aylık olarak kiraya vermemizin de önüne geçti. Bunun tek bir izahı var; O da bizim hizmet yapmamızın önüne geçmek. Nazilli Belediyesi partizanlık yaparak, işi engellemek istiyor " şeklinde konuştu.

Nazilli Belediyesinin yaklaşan seçimleri düşünerek makyaj siyaseti yaptığını iddia eden İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, kendilerinin alt yapısı bitmediği için Dallıca-İsabeyli arasındaki yolun parke döşemesini yapmadıklarını, ancak aynı hassasiyeti Nazilli Belediyesinin göstermediğini söyledi. Nazilli'nin ciddi bir altyapı sorunu olduğuna da iddia eden Erim, "Nazilli'nin alt yapısı tam bir facia. Kimse altyapıya el atmaya cesaret edemiyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık seçimleri düşünerek önüne gelen her yeri parke kaplıyor. Adama sormazlar mı altyapı ne oldu diye. Kimse Nazilli'nin geleceğini düşünmüyor. Günü kurtaran zihniyetle bir yere varılmaz. Nazilli Belediyesi şu anda makyaj yapıp, göz boyuyor. Yani seçim önü yolların üstüne parke döşenmesi bence göz boyamak ve seçime yatırım yapmaktır" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Kuvvet Erim İsabeyli Nazilli Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title