Haberler

İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Yeşil Seferberlik

Bursa'da Zafer Plaza Alışveriş Merkezi, "Zafer Gönüllüleri Topluluğu" Nun Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü ile Birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Orman Bölge Müdürlüğü İşbirliğiyle Başlattığı "Okullarımızı Ağaçlandıralım" Projesine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Hasan Alkoçlar Anaokulu' Ndan Başlandı.

Bursa'da Zafer Plaza Alışveriş Merkezi, "Zafer Gönüllüleri Topluluğu" nun Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle başlattığı "okullarımızı ağaçlandıralım" projesine Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Hasan Alkoçlar Anaokulu' ndan başlandı.

Zafer Gönüllüleri Topluluğu; kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde başlattığı anlamlı çalışmalarını hızla sürdürürken, sivil toplum kuruluşları ile de proje ortaklığı yapıyor. "Okullarımızı Ağaçlandıralım" projesi çerçevesinde, Bursa Orman Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde tespit edilen okulların bahçelerine ağaç dikiminin yaygınlaştırılarak sürdürülmesi pek çok yönü ile önemli görülüyor.

Zafer Gönüllüleri Topluluğu ve Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübünün proje ortaklığı projede öncelikle çocuklara ağaç sevgisini aşılama, doğayı koruma, gelecek nesillere kalıcı eser bırakma ve topluma birer çevreci olarak yetişmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Ağaçlandırma kampanyasının yaygınlaştırılması için gerekli kaynağın sağlanması yönünde, geliri projeye aktarılmak üzere Zafer Gönüllüleri Topluluğu ve Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü Üyeleri tarafından Anneler Günü'nde Brunch düzenlendi.

Zafer Gönüllüleri Topluluğu Başkanı Engin Koban ve Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü Başkanı Elif Vardar bu kampanyanın devamının genişleyerek geleceğini ve birçok okulun bu kapsamda ağaçlandırılmasından tüm topluluk üyelerinin duyduğu mutluluğu ifade ettiler.

Zafer Gönüllüleri Topluluğu üyeleri ve Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü Üyeleri ağaç dikme töreninden sonra çocuklarla yakından ilgilenerek, çevreyi koruma, doğaya sahip çıkmanın önemini çocuklara anlatan bilgi paylaşımlarında bulundular.

BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu Müdüresi Oya Boyacıoğlu da okullarının bu kapsamda ağaçlandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

(İHS) 15.05.2008 17:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title