Haberler

Ünlü iş insanının eşi, şiddet gördüğünü belirterek boşanma davası açtı

Güncelleme:

Ünlü iş insanı T.Ç.'nin eşi Jale Ç., 31 yıldır şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Jale Ç., "14 ay önce beni ve kızımı evden attı. Telefonumu engelledi, aldattı. Artık dayanamadım. Annemi de kaybettikten sonra boşanma davası açtım" dedi.

Ünlü iş insanı T.Ç.'nin eşi Jale Ç., 31 yıldır şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. 31 yıl boyunca çocukları ve aile düzeninin bozulmaması için her türlü şiddeti göğüslediğini söyleyen Jale Ç., "14 ay önce beni ve kızımı evden attı. Telefonumu engelledi, aldattı. Artık dayanamadım. Annemi de kaybettikten sonra boşanma davası açtım. Adalete güveniyorum" diye konuştu.

Türkiye'de bilinen elektronik şirketi sahibi T.Ç.'nin eşi Jale Ç., şiddet gördüğünü ve çocuklarıyla birlikte evden atıldığı iddia ederek boşanma davası açtı. Yaşadıklarını DHA'ya anlatan Jale Ç., "31 yıllık evliliğimizin ilk aylarında şiddet başladı. Bu nedenle ilk çocuğumu 1 ay erken dünyaya getirdim. Şiddet hep devam etti. 2015 yılından sonra daha da şiddetli oldu. Suçlamalar, dayaklar gibi her türlü şiddete maruz kaldım. Çocuklarım için boşanmayı hiç düşünmedim. En son 14 ay önce beni çocuğumla beraber dışarı attı. Telefonlarımı engelledi. 14 aydır eve almıyor" dedi.

Ünlü iş insanının eşi, şiddet gördüğünü belirterek boşanma davası açtı

"SU VERMİYORDU KUYU SUYU İÇECEKSİN DEDİ"

54 yaşındaki Jale Ç., "Büyük kızım araya girdi babasıyla konuştu. Geçtiğimiz Ekim ayında 1 hafta eve döndüm. Ancak yaptığım temizlik harcamalarını bahane etmeye başladı. Çok harcama yaptığımı söyledi. Şartlar çok ağırlaştı. Bu bir haftalık sürede damacanadan içme suyu vermiyordu. Kuyu suyu içeceğimi söyledi. Yemek verilmeyeceğini söyledi. Bu zulme 1 hafta dayanabildim" diye konuştu.

"KOLUNDAKİ SAATLE GÖZÜME VURDU, YERE YATIRIP TEKMELEDİ"

Uğradığı şiddeti de anlatan Jale Ç., "Kolundaki saatle vuruyordu gözüme elime. En son ki şiddet çok ağırdı . Çocuklarımın yanında cebinden 100 TL çaldığımı iddia ederek yere yatırıp ayaklarıyla tekmeledi. Çocuklarım araya girdi. Büyük kızım 200 TL verecem annemi bırak dedi. 200 TL verince alıp cebine koyup gitti. Şu ana kadar darp raporu almadım şikayetçi olmadım. Çünkü rahmetli annem ayrılmamı istemiyordu. Kol kırılır yer içinde kalır diyordu sürekli. Çocukların mağdur olacak torunların olacak diyordu. Çünkü bizim sülalemizde boşanma hiç olmadı. Onun sadece sözü ancak kefenin gelir eve derdi. 31 yıl böyle geçti. Şimdi mahkemeye verdim. Adalet yerini bulacak artık" dedi.

"ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYORUM"

3 çocuk annesi Jale Ç., "Öldürülmekten korkuyorum. Aldatıldım. Bu aldatılmaya dayanamıyorum. Boşanma davası açtım" diye konuştu. Jale Ç'nin avukatı Aytunç Ünalan ise, "Ailesinin çocuklarının huzuru mutluluğu için bugünlere kadar fedakarca göğüs germiş. Aile büyüklerini de kaybettikten sonra uğramış olduğu ihanet ve şiddet nedeniyle dava açmaya karar verdi. Devletimize yasalarımıza güveni tamdır. Bugüne kadar korkuyla yaşamış" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Memleketim:

31 yil sonrami aklin basina geldi? Ya adam iflas etmistir yada gücü kuvveti kalmamisdir.

23
23
yanıtYanıtla
İnsanlar iyice sıyırdı:

Darp edenin yüzünü gösterin darp edilenin değil

26
1
yanıtYanıtla
vatandas:

istanbul sözlesmesi kadinlarin ahlakini bozdu, bakdi malmülk erimeden yarisini aliyim birde nafaka yan geliyim yatiyim. düsündeler. vay siddet vay eziyet hepsi külliyen yalan

8
18
yanıtYanıtla
Bihter:

Evliyim, 13 yıl oldu. Maaşım var yüksek lisans mezunuyum , her türlü şiddete dayanıyor insan ailesi üzülmesin diye, annem ve babam olmasa ben de aynısını yaparım. Bir de evladın küçükse çekiyorsun işte ...

13
7
yanıtYanıtla
Erkek1111:

Kusura bakmada demogoji yapmaya gerek bir kadin ne olursa olsun esinden siddet goruyoraa cocukmus aileymis onemli degil bosanip onune bakmali

yanıt10
yanıt3
vatandaş:

yahu adam zengin senin gibi yaşlıyı ne yapsın her gece başka biriyledir kesin boşanman en doğal çözüm o seni sevmiyor

2
18
yanıtYanıtla
haklısın:

gun gelir karında sana aynısını yapar

yanıt2
yanıt0
Gurbetci:

Dunyadaki en guzel kadin ve en cok degeri hak eden kadin, yastiga birlikte koydugun, cocuklarinin anasidir!

yanıt7
yanıt0
Lan İsmail:

Kadınlar fiziksel şiddet görmek için evlenmiyor. Beyefendiler durumunuz ne durumda olursanız olun hanımlarınıza dövmeyin. Onlar size Allah''ın bir emanetidir. Yazıktır günahtır.

15
4
yanıtYanıtla
CAN DEP:

31 yil dayanmişsin bir kac yil dahada dayana biliridin...

4
15
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title