Haberler

Ironman Murat Yalçıntaş "YEMEK İçin" Koşacak

Güncelleme:

Run To Eat (Yemek için koş) projesinden etkilenerek IRONMAN olan Eski İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş Run To Eat ekibini ağırladı.


İstanbul Ticaret Üniversitesinde akademik hayatına devam eden Yalçıntaş aynı zamanda kısa bir sürede koşularda oluşturduğu başarılarla dikkati çekiyor. İnsanların yiyebilmek için koşmalarından etkilenen Yalçıntaş'ın Iron Man olması tam bir başarı hikâyesi olarak görülüyor. Run To Eat projesi koordinatörlerinin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirten Yalçıntaş "Bu proje de görev almaktan mutluluk duyarım." Dedi

Lezzet Doktoru Yavuz Dinç projenin Cağ Kebabı Yavuz Usta markası kapsamında sosyal sorumluluk projesi olarak başladığını ve zamanla büyüdüğünü dile getirdi. Proje ekibinin güçlü olduğunu vurgulayan Yavuz Dinç, "Mücahit Sak, İlker Sarıkaya, Zafer Şarlayan, Osman Yılmaz ve Goncagül Armutçuğlu gibi bir ekibe sahibiz. Uluslararası formatta bir koşu düşünüyoruz."dedi.

Murat Yalçıntaş'ı bu projenin hedefini gerçekleştirdiği için ziyaret ettiklerini ve birlikte hareket edeceklerini dile getiren Dinç "Murat Yalçıntaş Bir Başarı Hikayesidir ve bu hikaye bir çok insana sağlık, beslenme ve spor alanında ilham kaynağı olacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Yalçıntaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title