Haberler

İpz'14 "Yeni Dijital"İ Pazarlama Dünyasının Dikkatine Sundu

MMI Başkanı Ocakoğlu: "Bugüne kadar hep pazarlamanın yanına bir ‘uydu’ olarak görülen ‘dijital’ kavramı artık öldü.

İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2014 (İPZ'14), "Yeni Dijital"i pazarlama dünyasının dikkatine sundu.

İPZ714'ten yapılan açıklamaya göre, dijital pazarlama organizasyonu İPZ'14, TTNET ve Türk Telekom'un ana sponsorluğunda "Dijital Öldü. Yaşasın Dijital" teması ile Swissotel The Bosphorus'ta kapılarını açtı.

Makineler arası iletişim, bulut bilişim, big data, yeni nesil markalar ve yeni nesil tüketiciler gibi farklı konu başlıklarında yerli ve yabancı pazarlama profesyonellerini bir araya getiren İPZ'14, dijitalin geçirdiği evrimi dünyaca ünlü marka temsilcilerinin gözünden katılımcılarla paylaştı.

Pazarlama sektörünün 10 yıl içinde geçirdiği dönüşüme ışık tutarak bu güne kadar 6 binden fazla sektör profesyonelini ağırlayan İPZ'14'te, birçok ulusal ve uluslararası markanın pazarlama alanında başarılara imza atan profesyonellerin deneyimleri oturumlara taşındı.

Marketing Management Institute (MMI) Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu da yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar hep pazarlamanın yanına bir 'uydu' olarak görülen 'dijital' kavramı artık öldü. Yerine tüm hayatımızı kapsayan, soluk alıp verdiğimiz yeni bir dijital kavramı geldi. Geçtiğimiz yıllarda markaların dönüşüm ve uyum süreçlerini konuşuyorduk. Bugün ise markaları dönüştüren ve uyumlulaştıran dijitalin değişimini inceliyoruz. Uzun vadede beklediğimiz teknolojik gelişmeler artık hayatımıza entegre olmuş durumda. Artık 'yeni nesil tüketicilerin' ve 'yeni nesil markaların' çağı başladı." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Günseli Özen Ocakoğlu Türk Telekom Swissotel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title