Haberler

İntikamın Böylesi!

Selin İmer'in Şimdilerde Yakın Dostu Gamze Karaman ile Aşk Yaşayan Eski Sevgilisi Nedim Keçeli'yi...

Yaz başında başlayan Gamze Karaman ile Nedim Keçeli aşkı; Keçeli'nin eski sevgilisi olan Selin İmer'i küplere bindirmişti. Sosyetik güzel, bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen Karaman ile arkadaşlığına bu olaydan sonra son verdi. Gamze Karaman ise İmer'e sert sözler sarf etti.

KENDİ KIZDI AMA...

Ancak şimdilerde eski aşkı Nedim Keçeli'nin arkadaşıyla aşk yaşamasına sinirlenen Selin İmer'in yıllar önce aynı şeyi yaptığı ortaya çıktı. Dedikodulara göre; İmer, Nedim Keçeli ile birlikte olduğu dönemde işadamının yakın dostu Gökhan İleri ile birlikte oldu. Bunu duyan Nedim Keçeli ise küplere bindi ve sosyetik güzelle yollarını ayırdı.

SOĞUK RÜZGARLAR

O dönemden beri birbirlerine selam bile vermeyen Nedim Keçeli ile Selin İmer, geçtiğimiz günlerde karşılaştıkları Çırağan Sarayı'nda da soğuk rüzgarlar estirdi. Bu arada Keçeli'nin bazı arkadaşları; "Nedim, Selin İmer'in kendisine yaptığını hazmedemedi. O yüzden de eski sevgilisinin yakın arkadaşı Gamze Karaman ile intikam uğruna aşk yaşıyor" yorumları yapıyor.

'İLİŞKİMİ KİMSEYE SORACAK DEĞİLİM'

Nedim Keçeli ile olan ilişkisi yüzünden başta arkadaşı Selin İmer olmak üzere birçok kişinin eleştirisine maruz kalan Gamze Karaman, bunlara kulak tıkadığını söyledi.

İşadamıyla çok özel bir aşk yaşadığını dile getiren güzel oyuncu; "Beraberliğimi kimseye soracak değilim. O kişinin söyledikleri beni hiç ilgilendirmiyor" dedi. (TAKVİM)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gamze Karaman Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title