Haberler

İntihar Girişiminde Bulunan Caner Toygar Açıklama Yaptı: Çok Üzgünüm

Güncelleme:

İntihar girişiminde bulunan evlilik programlarının tanıdık simalarından Caner Toygar, yaptığı açıklamada "Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

Türkiye'nin evlilik programlarıyla tanıdığı Caner Toygar akşam saatlerinde intihar girişiminde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Toygar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dün için herkesten özür dilerim. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

CANLI YAYIN YAPTIKTAN SONRA CANINA KIYDI

Toygar, hastaneye kaldırılmadan önce bir sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu yayın sonrası canına kıyan Toygar, yakınları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

"İYİYİM" MESAJI VERDİ

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi. Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

İntihar Girişiminde Bulunan Caner Toygar Açıklama Yaptı: Çok Üzgünüm

"ÇOK ÜZGÜNÜM, HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Tedavi sonrası bir açıklama yapan Toygar " Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim ,tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (72)

Hamit:

Keşke hata değilde, gerçek olsaydı seni gidi medya sıçanı

14
1
yanıtYanıtla
ı hate canerimo:

Allah aşkına reklamın iyisi kötüsü olmaz diyen şu şöhret budalalarından midemiz bulandı cidden yayınlamayın artık bir kadın olarak erkeklerden tiksindirdi bu herif beni :/

13
0
yanıtYanıtla
ALİ:

Adamın Dibisin caner kardeşim

3
9
yanıtYanıtla
ADIM ADSIZ:

ÖLMEYİ BİLE BECEREMEDİN. TIREEK! BİR DE HERKESİ ÜZDÜM YAZMIŞ. HİÇ SORMA TÜM GÜN KAHRIMDAN ÖLDÜM!!

11
1
yanıtYanıtla
gercek adam:

bu gun yaralanan 6 kahraman askerımın postalındakı çamur kadar degerın yok. düş şu milletin yakasından. kımsenın umurunda degılsın. . bize ney senin intihar shovundan

11
1
yanıtYanıtla
Sivas58:

Keşke ölseydin de Ülke de senden kurtulsaydı. . . .

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şu adamı yayınlamayın artık

10
1
yanıtYanıtla
suat trabzon:

Hayatı yalan adamın.

9
1
yanıtYanıtla
HİÇ.:

çokta fifi yani :)

7
1
yanıtYanıtla
NEŞE:

Bİ GİT CANER YA ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ BİR ARPA BOYU YOL ALAMADIN GİTTİ

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title