Haberler

Intercıty İstanbul Park'ta Koşu ve Bisiklet Heyecanı Yaşandı

İntercity İstanbul Park Formula 1 pisti bu kez pedal basan ve koşucu sporcuların heyecanına tanık oldu.

İntercity İstanbul Park Formula 1 pisti bu kez pedal basan ve koşucu sporcuların heyecanına tanık oldu.

Üç ayaktan oluşan İntercity 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, coşkulu bir törenle başladı. Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce sporcuyu bir araya getiren organizasyonda, Formula 1 pisti parkuruyla şampiyona katılımcılarından tam not aldı. Türkiye'nin ilk ve tek Formula 1 pistinin ev sahipliğini üstlendiği İntercity İstanbul Park 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, renkli görüntülerle başladı.

ERKEKLERDE KARAYEL, KADINLARDA DOĞAN İPİ GÖĞÜSLEDİ

Şampiyonanın ilk ayağında koşuda erkeklerde birinciliği Bekir Karayel, ikinciliği Kenan Yalçın ve üçüncülüğü ise Yücel Aydın aldı. Kadınlarda ise milli Atlet Bahar Doğan birinci, Aslı Karazlı ikinci, Aylin Savacı Armador ise üçüncü olarak yarışı tamamladı. Koşunun ilk ayağında dereceye giren sporculara madalyalarını İstanbul Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Adnan Kuzu, İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ile şampiyonanın organizasyon başkanı Ahmet Özgün verdi.

FORMULA 1 PİSTİ PEDALLARA AÇILDI

Şampiyonanın ilk ayak gününde bisiklet sporcuları da dünyanın en iyi pistleri arasında yer alan İntercity İstanbul Park'ta pedal çevirmenin heyecanını yaşadı. 550 bisiklet sporcusunun yarıştığı şampiyonanın ilk ayağında erkeklerde 42 kilometrelik parkurda 7 dakika 36 saniyelik süre ile birinci Fatih Keleş olurken, ikinciliği Fetullah Köse, üçüncülüğü ise Muhammet Atalay elde etti. Bayanlarda da 9 dakika 09 saniye ile 42 kilometrelik parkurda birinci Ayşenur Turgut, ikinci Merve Demiroğlu, Zeynep Ezgi Tekinoğlu üçüncü oldu.

Organizasyonun komite başkanı Ahmet Özgün, şampiyonanın gelenekselleştirileceğini belirterek, İntercity İstanbul Park 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası'nın Türkiye'de gerçek bir yarış pistinde yapılan ilk organizasyon olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bekir Karayel İstanbul Park Formula 1 Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Talat Tepetalattepe@gmail.com:

42 km lik parkur 7-9 dakkika bir zamanda koşulamaz. Fransa turunu koşan dünyanın en iyi bisikletçileri saatte ortalama 40-45 km yapmaktadırlar. Bu haber bile tek başına Türkiye de bisiklet sporunun ne kadar geri olduğunu göstermektedir. Yarışı izledim.organizasyon hakemsiz,kuralsız ve rezaletti

8
1
yanıtYanıtla
Neval yasarnevalyasar@hotmail.com:

Yas gruplarini kursuye bile cikartmadilar ,cikartmak bir yana ciplerin okumadigini soyleyip katilan butun yas gruplarinin emegi cope atilmis oldu.Yaris sonu da bu sorunu soyleyip ozur dilemek yerine konu hemen kapatilmsya calisildi.Tur bitmeden profedyonel spircular yarisi bitirdigi icin bizlerin turlarimixi tamamlamamiza bile musade edilmedi.Bu isi gercekten hakkiyla yapmak istiyorsaniz ve kaliteli bir is yapacaksaniz bisiklet sporu ile ilgili bilgi sahibi cok sporcumuz var,onlara danisin ya da bu isi yapmayin lutfen.

5
1
yanıtYanıtla
ali ihsan tasilkermtb@hotmail.com:

sevgili talat .oncelikle yazmis oldugun msj cok cirkin bir firma yaris yapiyor kendi imkanlariyla .elbette hatalar ve eksikler cikicak bunlari hosgoruyle karsilamak lazim sizin gibi insanlar yuzunden tr de bu spor yukselise gecemiyor cikarcilikhep bana hep bana kafasinda kurtulup bu sporu yapiyorsaniz kostek degil destek olun yada ortalikda dolasmayin ahkam kesereksaygilarr bu yaziyi yazmamdaki sebep tarafsiz birsekilde hakli olan tarafin hakkini aramab

4
1
yanıtYanıtla
feymanfeyman84@hotmail.com:

Haberi haber olsun diye yapmışlar kendileri okumamislar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title