Haberler

İnşaattan demir çalan hırsızların aracı kara saplandı

Güncelleme:

Malatya'da bir inşaattan 170 kilogram demir çalan 3 şahıstan biri, aracın kara saplanması sonucu yakalandıEdinilen bilgiye göre olay, Yeşilyurt İlçesi Samanköy Mahallesi'nde bir inşaatta meydana geldi.

Malatya'da bir inşaattan 170 kilogram demir çalan 3 şahıstan biri, aracın kara saplanması sonucu yakalandı

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşilyurt İlçesi Samanköy Mahallesi'nde bir inşaatta meydana geldi. Kuzey çevre yolu yakınında yapımı devam eden bir inşaata ait demirlerin çalındığını ihbarını alan jandarma ekipleri, hızlıca inşaat alanına ulaştı bölgede yapılan araştırmada mahalle içerisinde yapılan faaliyette bahse konu araç terkedilmiş ve kara saplanmış vaziyette bulundu. Araç içerisinde 170 kilogram inşaat demiri bulundu. Aracı bırakarak kaçan araç sürücüsü M.Ç. Sivas yolu üzerindeki benzinlikte yaya halde yakalandı. Şüpheli M.Ç. bahse konu olan malzemeleri S.G. ve S.T. ile birlikte yüklediğini itirafı üzerine olaya karışan diğer iki şahıs için arama başlatıldı. Araç sürücüsü M.Ç ise adli işlemler için gözaltına alındı.

Hırsızlık olayıyla ilgili tahkikat sürdürülüyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yeşilyurt Tragger Malatya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title