Haberler

İnegölspor'dan Başarı Sözü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Gelecek Sezon İnegölspor'u 2. Ligde Görmek İstediğini Söyleyerek, Kulüp Yönetiminden Başarı Sözü Aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, gelecek sezon İnegölspor'u 2. ligde görmek istediğini söyleyerek, kulüp yönetiminden başarı sözü aldı.

İnegölspor Kulübü'nün yeni yönetim kurulu üyelerini Tarihi Belediye Binası'ndaki makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, kulübün yeni yönetimini gelecek dönemde önemli sorumluluklar beklediğini söyledi. İnegölspor'un 3. lige düşmesini üzüntüsünü yaşadığını belirten Başkan Şahin, "Yıllarca 2. ligde mücadele veren İnegölspor'un, 3. lige düşmesi beni üzdü. Kulübü 2008 â€" 2009 döneminde yeniden bu noktada görmek istiyorum" dedi.

Yönetim kurulunun kulübün lokomotifi olduğunun altını çizen Şahin, "Takım ruhu ve arkadaşlıklar bu tür oluşumlarda çok önemlidir. İnegölspor yönetimiyle, sporcusuyla, taraftarıyla enerjisini toplayıp yüksek bir moralle eski başarısını yeniden kazanılabilir. Birlikten başarı doğar" diye konuştu.

1999 yılında İnegölspor Kulübü'ne başkanlık yapan ve halen kulübün ‘Onursal Başkanı' olan Şahin, yönetim kurulu üyelerine her konuda destek vereceğini de dile getirdi.

"BAŞKAN ŞAHİN'İN TAVSİYELERİ BİZİM İÇİN DEĞERLİ" İnegölspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ezim ise, yeni yönetimde her kesimden sporseverin yer aldığını ifade ederek, gelecek sezonda daha büyük bir azim ve gayretle çalışacaklarını söyledi. Kulübün hem onursal, hem de manevi başkanı olan Şahin'in tavsiyelerinin kulüp açısından çok değerli olduğuna işaret eden Ezim, "Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bundan sonraki dönemde üzerimize düşeni en iyi şekilde yaparak, İnegölspor'u eski başarılı günlerine döndüreceğiz" diye konuştu.

İnegölspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretin sonunda Başkan Şahin'e takımın flamasını armağan etti.

(İHS) 13.06.2008 16:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title