Haberler

"İnegöl Şehircilik Bakımından Gelişmiş"

Güncelleme:

Fevzi Doğan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Kütayha'nın Şaphane ilçesine bağlı Karamanca Beldesi Belediye Başkanı Fevzi Doğan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Başkan Fevzi Doğan ; İnegöl'ü şehircilik bakımından gelişmiş bir şehir olarak bulduğunu söyledi.

Bir akrabasını ziyaret için geldiği İnegöl'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Karamanca Belediye Başkanı Fevzi Doğan ; İnegöl'ün 40-45 ilden büyük ve gelişmiş bir şehir olduğunu, mobilyası ve sanayisi ile güçlü bir yapıya sahip bulunduğunu belirtti.

Karamanca'nın 1200 civarı nüfusa sahip olduğunu, ilçe merkezine 10, il merkezine ise 130 kilometre uzaklıkta olduğunu söyleyen Başkan Fevzi Doğan ; İnegöl'ü şehircilik ve çevre düzenlemesi bakımından çok gelişmiş bulduğunu, bu yapıya gelmesinde katkısı olan Başkan Aktaş'ı tebrik ettiğini söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karamanca Belediye Başkanı Fevzi Doğan'a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Fevzi Doğan Karamanca İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title