Haberler

İncesu'da Mesire Alanı Açıldı

Kayseri'de İncesu Belediyesi tarafından yaptırılan Derebağ Mesire alanı, düzenlenen törenle açıldı.

Kayseri'de İncesu Belediyesi tarafından yaptırılan Derebağ Mesire alanı, düzenlenen törenle açıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 2004 yılında 7 bin 800 olan nüfusun şu an 26 bin dolaylarında olduğunu dört katı bir nüfus artışı yaşandığını belirtti.

Kayseri'nin 16 ilçesi içerisinde nüfusu en hızlı artan ilçelerinin Talas ve İncesu olduğunu belirten Karayol, şunları kaydetti :

"Bu nüfus artışı hızla devam edecek neden? Ulaşım rahatlığı, doğalgaz hizmetleri, belediye ve belediye çalışanı arkadaşlarımızın siyasi otorite ve koordineli şekilde kamu kuruluşlarının yöneticileriyle koordineli dayanışma içindeki çalışma sonrası yaptığımız altyapı, üst yapı çalışmaları sosyal tesisler bir şehir hayatında aranan her şeyin ilçede mevcut olması münasebetiyle de bu artış devam ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Programa ayrıca İncesu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Nihat Boylu, muhtarlar, esnaf ve İncesulu vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Zekeriya Karayol Kayseri İncesu Talas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title