Haberler

İmamoğlu'ndan '28 bin 351' vaka sayısı yorumu: Hakikati konuşmaktan korkmamak en doğru yoldur

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün açıklanan 28 bin 351 vaka sayısıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Geçtiğimiz gün vefat tartışması başlatan İmamoğlu, "Hakikati konuşmaktan korkmamak en doğru yoldur. Sayın Fahrettin Koca'nın bugün açıkladığı şeffaf vaka sayısı ülkemizin daha sağlıklı günlere kavuşmasında bir kilometre taşı olması umuduyla" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın belirti göstermeyen korona hastalarının da dahil edildiği, "Bugünkü koronavirüs vaka sayımız 28 bin 351" açıklamasını değerlendirdi.

Türkiye, bugün açıkladığı 28 bin 351 kişilik günlük vaka sayısıyla tüm Avrupa'yı geride bırakırken, polemikleri de beraberinde getirdi. Koronavirüs ölüm sayılarının daha fazla olduğuyla ilgili tartışma başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Koca'nın açıklamalarının ardından Twitter'dan paylaşım yaptı. İmamoğlu, "Hakikati konuşmaktan korkmamak en doğru yoldur. Sayın Fahrettin Koca'nın bugün açıkladığı şeffaf #vakasayısı verilerinin pandemi mücadelesinde ülkemizin daha sağlıklı günlere kavuşmasında bir kilometre taşı olması umuduyla" dedi.

İmamoğlu'ndan '28 bin 351' vaka sayısı yorumu: Hakikati konuşmaktan korkmamak en doğru yoldur

TÜRKİYE GÜNLÜK VAKA SAYISINDA AVRUPA'NIN ZİRVESİNE YERLEŞTİ

Bugüne kadar sadece hastanede tedavi edilen koronavirüs hastalarının sayısını açıklayan Türkiye'nin, tüm vaka sayılarını günlük tabloya eklemesiyle uluslararası sıralamadaki yeri de değişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, son 24 saatte 6 bin 814'ü semptomatik olmak üzere 28 bin 351 vaka tespit edildiğini açıklamasının ardından koronavirüs verilerinin yer aldığı Worldometers sitesinde Türkiye, günlük vaka sayısıyla dünyada 3'üncü sırada yer aldı. Ayrıca Türkiye, Avrupa'da da en çok vaka görülen ülke oldu.

İMAMOĞLU VEFAT TARTIŞMASI BAŞLATMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz Pazar günü sadece İstanbul'da koronavirüs enfeksiyonu nedeniyle 186 kişinin yaşamını yitirdiğini söyleyerek "Dün akşam, bulaşıcı hastalıktan İstanbul'daki vefat sayısı, 186. Ben şimdi ne yapayım yani; susayım mı, yutkunayım mı? Ben, uyuyamadım ki gece. Defin sayımız, 450'lere doğru yürüyor. Yani yetiştiremiyoruz" demişti. Sağlık Bakanlığı ise 22 Kasım'da Türkiye genelindeki toplam ölü sayısını 139 kişi olarak açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Fahrettin Koca Koronavirüs Türkiye Haberler

500

Yorumlar (50)

sms:

İmamoğlu bu vakaların artışından seninde payın büyük çünkü sefer sayılarındaki otobüsleri çoğaltman gerekirken sen sadece seyirci kaldın insanları iç içe işlerine gitmek zorunda bıraktın vebalin çok büyük

30
14
yanıtYanıtla
FİLİZ ÖZKAN:

İmamaoğlu otobüs metro seferlerini çoğaltacağın yerde azalt sonra konuş seni o koltuğa hizmet et diye oturttular sadece heykel açılışı yap, tatile git, boş demogoji yap diye değil. Benim bildiğim tek bir gerçek var İstanbul 10 sene geriye gitti seninle, bunu yediden yetmişe tüm İstanbullu değil tüm Türkiye biliyor. . . .

28
13
yanıtYanıtla
Alper şanli:

Seferler azalırsa aynı anda çok kişi biner

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

yetişemiyorum diyor buyukşehir olacaksın yetişemeyeceksin yazık İSTANBUL daki en buyuk vaka sensin haberin olsun

23
17
yanıtYanıtla
Emrullah Çevik:

Kes lan

yanıt0
yanıt0
Hasbi Hekimoğlu:

Herkesin hasta olmasından mutlu olan bir muhalefet pes doğrusu

14
24
yanıtYanıtla
Offf:

sende beyin yerine karnıbahar var sanırım

yanıt6
yanıt8
Mutlu:

Bu içinde bulunduğun zeka yoksunluğunu tanımlayacak bir kelime bulamadım.

yanıt5
yanıt5
lion:

Hasbi Hekimoğlu, sana günde 1 avuç ceviz yemeni tavsiye ediyorum. . Belliki beyin hücelerin eksilmeye başlamış. . Omega3 sana iyi gelecektir. .

yanıt2
yanıt3
Apache:

Helal olsun be İmamoğlu... Konuş... Konuş ki bunların yüzü kızarsın utansınlar.. Toplumla Dalga geçiyorlar resmen

13
22
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title