Haberler

İmamoğlu kazandığı tazminatı ödemeyen Akit'e haciz işlemi yaptırdı! Gazete bugün "Susturamazsınız" manşetiyle çıktı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine hakaret eden ve tazminatı ödemeyen AKİT TV'nin eşyalarına haciz işlemi yaptırdı.

EŞYALARA EL KONULDU

Akit, yaşananları "İmamoğlu Haciz Baskınıyla Akit TV'yi Susturmak İstedi" başlığıyla haberleştirdi. Haciz kapsamında Akit TV'nin çeşitli eşyalarına el konuldu.

İmamoğlu kazandığı tazminatı ödemeyen Akit TV'ye haciz işlemi yaptırdı! Gazete bugün 'Susturamazsınız' manşetiyle çıktı

"AKİT MEDYA'YI SUSTURMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER"

Akit, söz konusu haciz işlemi için, "Sözde özgürlükleri savunan CHP yine şaşırtmadı. Özgürlük kelimesi CHP için kendi çıkarlarına hizmet edenler için geçerli. Bugün CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Akit Medya'yı susturmak için harekete geçti" ifadelerini kullandı.

GAZETE BUGÜN "SUSTURAMAZSINIZ" MANŞETİYLE ÇIKTI

Öte yandan Yeni Akit, haciz işlemini bugünkü manşetine taşıdı ve şu ifadeleri kullandı:

"Sorumlu yayıncılığı ile ümmetin, vatan sevdalılarının ve ailelerin duasını alan, araştırmacı gazeteciliği ile de yolsuzluk peşinde koşanların ipliğini pazara çıkaran Akit'e siyaset, medya, hukuk ve STK dünyasından destek yağıyor. Haciz baskını ile Akit TV'nin bilgisayar ve televizyonlarına el koyduran İmamoğlu'na tepki gösteren kamuoyu, "Gerçekleri haykıran, ümmetin ve milletin gür sesi Akit'i 28 Şubat'ta susturamayanlar, bugün de susturamayacak" dedi."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (5)

hacı avcı:

Ozaman hakaret etmiceksin saygı duyacaksın çoğunluğun seçtiğine

285
105
yanıtYanıtla
Erkan Sami:

vaaayyy bunu sizlerden duymak ne kadar güzel, seçilmiş cumhurbaşkanına hakaret ederken ifade özgürlüğü diyorsunuz ama, siz bundan sonra reise laf ederken bu söylediğin aklına gelsin olur mu. hatta bu sözü kemal beye de hatırlat , sonra meydan meydan gezip ifade özgürlüğü diye feryat etmesin

yanıt16
yanıt18
Osman Tokgonul:

Borcunu öde o zaman ümmet Akit . Verilen bir karar var , adamlar kendilerine ait olanlanı istiyor ve yasak haklarını uyguluyor , neden ağlıyorsun ki ?...

271
82
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Ödenecek miktarın 20.000 TL civarında olduğundan bahsediliyor, o kadar paraları yoksa, o grubu kapatsınlar, demek ki izleyen, okuyan yok. Mağdurum mağdur edebiyatı yapmak için, ödemediler bence, işi ta 28 Şubat'a kadar götürüp show yapıyorlar. Yemez bu millet, kusura bakmayın, aklımızla alay etmeyin.

234
74
yanıtYanıtla
Vedat Tuylu:

iyi olmuş ümmet diyin geçinin dini kullanın işiniz o

85
25
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title