Haberler

İmam Hatip Ortaokulu Temeli Törenle Atıldı

Ulus ilçesinde İmam Hatip Ortaokulunun temeli törenle atıldı.

Bartın Valisi Ali Çınar, yaptığı konuşmada, ilde ana sınıfından üniversiteye kadar daha nitelikli eğitim vermeye çalıştıklarını, yapılan yatırımların, insanlara, çocuklara ve gençlere verilen önemi gösterdiğini söyledi.

Devletin, ülkenin her köşesinde, en ücra yerlerde kamu hizmetlerini ve kamu yatırımlarını dengeli ve hızlı şekilde yapmaya devam ettiğini ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

"Bunların dışında eğitim yatırımları ve eğitim hizmetlerimiz de devam ediyor. Bugün burada temelini attığımız Ulus İmam Hatip Ortaokulu da bu hizmetlerimizden biridir. Artık eğitim dünyamız eskiden olduğu gibi dört duvar değil. Okullarımız artık mimari görüntüsü ve estetik görüntüsü öğretmenlerimiz için görev yapmayı, öğrencilerimiz için daha kaliteli eğitim almayı bir avantaj hale getirecek yapıya sahip. Okulumuz öğrencilerimize ve ilçemize büyük önem ve değer katacaktır."

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da iktidar olarak 12 yılda bütçeden en fazla payı eğitime ayırdıklarını, Bartın'da da 22 yeni okul kazandırdıklarını ifade ederek, İmam hatip Ortaokulunun yaklaşık 3 milyon liraya mal olacağını kaydetti.

Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus ile daire müdürleri ve öğrencilerin katıldığı törende, okulun temeli protokol tarafından atıldı. - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Ulus Ali Çınar Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title