Haberler

İMA Mezunları, Sektöre İlk Adımını Attı

Güncelleme:

İMA 2017-2018 "Moda Tasarımı Programı" mezunları arasından jüri değerlendirmesi sonucu seçilen 12 genç tasarımcının 60 tasarımı sektörün ve moda severlerin beğenisine sunuldu.

Türkiye'nin en yetkin moda okullarından İstanbul Moda Akademisi'nin "Moda Tasarımı Programı" mezunlarını, moda dünyasına kazandırmak misyonuyla Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamında düzenlediği New Gen defilesi Zorlu PSM'de yapıldı.

İMA "Moda Tasarımı Lisans ve Lisansüstü Programları" mezunları Bahar Yavuz -Schizophrenia, Begüm Kıran - Holy Dham, Berk Gümüşterazili - After Party, Candan Tulga - Tieessix, Gökçe Kömürcü - Beauty To the Bone, Mertcan Öztekin - Kite x 54, Muhammed İloğlu - Dead Flowers, Nazlıcan Karahan - Hactivism, Nikta Afshar - Ocean Queen, Sümeyye Başbuğu - Irritate, Şebnur Günay - Umut, Şule Gül - To Look To See temalarıyla hazırladıkları koleksiyonlarından 5'er tasarımı sergilendi.

Defileyi aralarında İHKİB Ykb Yard. Ve İma Yk Başkanı Jale Tuncel, İMA Direktörü Seda Lafçı, Bennu Gerede, Özgür Masur, Mehtap Elaidi, Özlem Kaya, ITKIB Fuarlar Şube Müdürü Mehmet Ali Demiray, İHKİB ve İMA YK Denetim Kurulu Üyesi Birol Sezer, IHKIBBaşkan Yardımcısı Urfi Akbalık, IHKIB Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Boz, IHKIB YK Üyesi ve MBFWI Komite Başkanı M.Cem Altan, IHKIB ve IMA Yk Üyesi İlker Karataş, İMA Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Bayazıt, Banu Bölen, Levent Erden, Tamer Yılmaz ile çok sayıda davetli izledi.

Öner Evez koreografisinde gerçekleşen performansta saç tasarımları L'Oreal makyaj ise Kum Agencytarafından yapıldı. Backstage fotoğrafları, İstanbul Moda Akademisi Moda Fotoğrafçılığı öğrencilerinin imzasını taşıyor.

10. yılını sektöre kazandırdığı 10 binin üzerinde mezunuyla kutlayan bugünün ve geleceğin moda profesyonellerinin buluşma noktası İMA, Moda Tasarımı eğitimini tamamlamış genç yetenekleri her sezon moda haftasında destekliyor ve hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına olanak sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz İstanbul Türkiye Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title