Haberler

İlkay Gündoğan, Barcelona'nın Teklifini Reddetti

Güncelleme:

İspanyol spor gazetesi "Sport" Borussia Dortmund'lu Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın Barça'dan gelen teklifi kabul etmediğini yazdı.

Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'de Manchester City'nin formasını giyeceği iddia edildi. Pep Guardiola'nın Yaya Toure'nin yerine düşündüğü İlkay'ın bu nedenle Barcelona'nın teklifini reddettiği ileri sürüldü.

GUARDIOLA ÇOK İSTİYOR

İspanyol spor gazetesi "Sport", İngiliz futbol kulübü Manchester City ile anlaşan Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola'nın önümüzdeki sezon takımında Türk kökenli Borussia Dortmund'lu orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı görmek istediğini ileri sürdü.

Gazetenin iddiasına göre, İlkay Gündoğan Manchester City'ye gideceği için Arda Turan'ın takımı Barcelona'nın teklifini reddetti.

TUCHEL: KALMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel dün Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, İlkay Gündoğan'ın takımda kalması için çalıştıklarını söylemişti.

İlkay Gündoğan'ın Alman takımıyla 2017 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Borussia Dortmund'un İlkay için belirlediği bonservis bedeli ise bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İlkay Gündoğan Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Gurbetci:

Dogru karar, yoksa Arda gibi yarım maç sahada yürür durursun.

1
1
yanıtYanıtla
kayseri:

Dortmund sampiyonlar liginde Porto ile oynamadi uefa liginde oynadi nasil habercisiniz anlamadim

1
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

bence ilkay real madride gitcek ondan barcayi ret eti

1
0
yanıtYanıtla
azab:

vaybe yalanin boylesinede pes dorusu milet barsalonada oynamak icin kosae adimla gidmek isder yildz futbolcuyumus barsalonada oynamayi ret demis donde yuzune tukurem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title