Haberler

İlkadım'da "Çocukları Kucaklamak" Projesi

Samsun’un İlkadım ilçesinde bazı kurumlar tarafından “Çocukları Kucaklamak” isimli proje hazırlandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bazı kurumlar tarafından "Çocukları Kucaklamak" isimli proje hazırlandı.

Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nce yürütülmekte olan "Çocukları Kucaklamak" projesi; Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında destekleniyor. Proje Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından 80 bin TL hibe almaya hak kazandı.

Projenin amacı; örgün eğitim bünyesinde ve çeşitli nedenlerle örgün eğitime aktif katılım sağlayamayan suça sürüklenen çocukların, edindiği meslek sayesinde, özgüven sahibi, kişisel gelişimi desteklenmiş evrensel ve insani değerlere sahip ve milli-manevi değerlere bağlı bireyler olmasına katkı sağlamak. Proje ortakları şunlar: Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, İlkadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olmak üzere projedeki iştirakçisi SAMPA.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ve proje ekibi, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz'ı ziyaret ederek 'Çocukları Kucaklamak' isimli projeleri hakkında bilgi verdi. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya başkanlığında gerçekleşen ziyarete Çocuk Şube Müdürü Şener Özdemir, Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Güven Karaman, Çocuk Şube Müdürlüğü çalışanı Polis Memuru Ünzüle Şenoğul, Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Faruk Sarıdere ve Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni proje koordinatörü İdil Kefeli katıldı.

Eğitim etkinliklerinin planlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden ve başarılar dileyen İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, "Samsun genelinde hibe almayı hak eden tek proje olduğu için bizler için ayrı bir önem taşımaktadır. Proje ile toplam 10 suça sürüklenen gençlerin zamanla toplumsal dışlanma ile kaybetmiş olduğu insani değerleri hatırlamalarına destek olmak, toplumsal uyumunu gerçekleştirebilmek için 3 ay 'kişisel gelişim' eğitimi vermektedir. Bu çocuklara 3 ay kişisel gelişim eğitimi içerisinde verilecek kurslar; fotoğrafçılık, makine ressamlığı ve beceri eğitimidir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Atlamaz Çetinkaya İlkadım Samsun Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title