Haberler

İlk Kez Birlikte Görüntülendiler

Güncelleme:

Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Ahmet Özhan, sevgilisi Filiz Akbulut ile ilk kez görüntülendi.

Ünlü şarkıcı Ahmet Özhan şu sıralar ömrünün ikinci baharını gençlik aşkı Filiz Akbulut ile gözlerden uzakta yaşıyor. Olaylı geçen boşanma davası sonrası iki ay önce eski eşi Hatice Özhan'dan boşanan Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Özhan hayatına yeni bir sayfa açtı.

Özhan, tapusu üzerine olan evinin yarı fiyatı olan 1.5 milyon ve artı nakit para ile toplam 2 milyon TL vermeyi kabul edip boşandıktan sonra sevgilisi Filiz Akbulut ile Yeşilköy'deki bir siteye yerleşti.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; kısa bir süre önce tuttukları koru manzaralı, ve havuzlu dubleks daire katına yerleşen Ahmet Özhan ile Yeşilköy'deki bir ilköğretim okulunda müdür muavinliği yapan Filiz Akbulut önceki gün ilk kez birlikte objektiflere takıldı.

Fotoğraflarının çekildiğini fark edince şaşıran Ahmet Özhan'ın gazetecilere tebessüm ederken, Filiz Akbulut'un ise yüzününün asıldığı gözlerden kaçmadı.

Şarkıcı Deniz Akbulut'un kız kardeşi olan Filiz Akbulut'un bu arada yıllardır sarı olan saçlarını kestane rengine boyattığı yeni imajı da dikkat çekti.

Evlenip evlenmeyekleri sorularını yanıtsız bırakan ikili, daha sonra ciplerine binerek, gözden kayboldu. Bu arada iki ay önce anlaşmalı olarak eşine yüklü miktarda para ödeyen ünlü sanatçının, yeni evlerine taşındıktan sonra gençlik aşkı Filiz Akbulut'a bir de hediye olarak Grand Cherokee cip aldığı ortaya çıktı.

Hatice Özhan, sanatçı eşi Ahmet Özhan'ın, kendisini Filiz Akbulut ile aldattığını mahkemeye verdiği belgeyle kanıtlamıştı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kimlik Bildirim Sistemi'nden alınan belgeyle, Hatice Özhan, eşi Ahmet Özhan ile Filiz Akbulut'un 26 Haziran'dan 2 Temmuz'a kadar birlikte tatil yapıp aynı otel odasında kaldıklarını ortaya çıkarmıştı.

Belgeyle ihaneti ortaya çıkartan Hatice Özhan da bu sayede anlaşmalı olarak boşanmış ve yapılan protokolle Ahmet Özhan'ın üzerine kayıtlı olan 2 milyon 100 dolar değerindeki evin satılarak yarısını almaya hak kazanmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Deniz Akbulut Ahmet Özhan Milliyet Yeşilköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 19 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title