Haberler

İl Genel Meclisi ek bütçenin planlamasını yaptı

Güncelleme:

Adıyaman İl Genel Meclis Üyeleri, 2021 Mali Yılı Ek Bütçesinin planlamasını yaparak kullanılacak yerleri belirledi.

Adıyaman İl Genel Meclis Üyeleri, 2021 Mali Yılı Ek Bütçesinin planlamasını yaparak kullanılacak yerleri belirledi.

Plan ve bütçe komisyonu tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda 40 milyon TL olan ek bütçe meclis üyeleri tarafından onaylandı. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan başkanlığında olağan üstü toplanan meclis üyeleri, Komisyon Üyesi Mehmet Karaca tarafından okunan rapordan sonra ek bütçeyi onayladı.

Karaca raporunda, 40 milyon TL ek ödeneğin GES projesi için 4 milyon, köylerin çöp toplama işleri için 2 milyon, Perre kamulaştırma ve kazı çalışmaları için 4 milyon, tarım işleri fidan alımı için 2 milyon, ön görülemeyen acil ihtiyaçlar için yedek ödenek tertibine 8 milyon, araç kiralama işleri için 2 milyon, asfalt bütüm malzemesi alımı için 4 milyon, yeni yapılan hizmet binası ödemeleri için 2 milyon 500 bin, Gerger Şahintepesi Mesire alanı için 500 bin, Sülüklü Göl yolu için 1 milyon, iş makinası greyder ve kepçe alımı için 3 milyon, araçlara akaryakıt alımı için 2 milyon, Samsat Şıh Muhammed (Memi) Mesire alanı için 500 bin, pandemiden dolayı temizlik malzemesi alımı için 2 milyon, iller bankası sermaye gideri için 2 milyon, Beşpınar yapım projesi için 500 bin TL ayrıldığını dile getirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ise, ek ödeneğin hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek, meclis üyelerine teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Meclis Başkanı Mehmet Karaca Adıyaman Politika Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title