Haberler

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

Güncelleme:

Sinan Akçıl'la düet yaparak adını duyuran şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Dalveren, umre dönüşü kendisine gelen içkiyi "Efendilerimiz içkileri dökerken nasıl sevap yazdıysan bana da öyle yaz Allah'ım" diyerek kanalizasyona döktü.

Sinan Akçıl'a ait 'Enerji' şarkısı tanınan genç şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Umre dönüşü kendisine hediye gelen içkiyi gören şarkıcı, dışarı çıkarak içkiyi kanalizasyona döktü.

İkinci kez umreye giden genç şarkıcı Aleyna Dalveren, yaşadığı duyguları şu sözlerle anlattı: "Rabbim sana binlerce kez şükür 2. kez nasip oldu evine gelmek... Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin dualarını kabul eylesin. Bir bilseniz Kabe'nin nasıl güzel bir kokusu var huzur verir içinizi titretir."

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

İÇKİYİ KANALİZASYONA DÖKTÜ

Aleyna Dalveren daha sonra ise kendisine gelen hediye içkiyi sokakta kanalizasyona döktü. O anları da hesabından yayınlayan Dalveren "Ey Allah'ım içkiyi yasak kıldığın gün sahabe efendilerimiz bütün içkilerini Medine sokaklarına döküp günlerce oluk oluk o içkiler akarken onlara nasıl sevap yazdıysan bana da öyle sevap yaz Allah'ım sen şahit ol senin için döküyorum bunu" yazdı.

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (136)

ali:

sadece sen ve yaradan bilsin ne yaptığını şovmenliğin bir anlamı yok allah katında

54
0
yanıtYanıtla
Umreye giden hacı:

Bunlar yapıldı tutmaz. Başka bir prim bulsun kendine. Artık yemiyoruz bu numaraları :)

42
5
yanıtYanıtla
sss:

unutma prim yapmayan ve zor olan dini olgulardır . Şeytanın oyuncakları oldukca prim yapar

yanıt1
yanıt0
hope:

ülke disneyland gibi. . . . . . . . . . .

41
0
yanıtYanıtla
by-X:

Bazıları haşa karar verici olmuş. Müsade edin de Rabbim karar versin. Allah doğru yoldan ayırmasın ibadetlerini kabul etsin demek düşer bize. Ya dediğiniz gibi değilse bu iftiranın hesabını siz nasıl vereceksiniz?

11
28
yanıtYanıtla
antix:

gavat! ya o baş örtüsünü çıkarmamak için okulundan düzeninden olan samimi insanlar ne olacak, dinide dansöz dini yaptınız karektersiz mezdekeler!

yanıt2
yanıt1
by-X:

Dini inancını savunan insana! bak. Ağzında hakaret dolu sözler. Okul ile düzen ile ne alakası var? Reklam yapıyorsa hesabını zaten verecek. Ya yapmıyorsa siz nasıl hesap vereceksiniz? Böyle bir hassasiyetiniz var mı? Üsluba bakılırsa sanmıyorum.

yanıt0
yanıt4
X:

Dökülürmü nimet

6
21
yanıtYanıtla
Yazık sana:

Vay cahil bay yazık kafir oluyorsun haberin yok

yanıt2
yanıt2
Yazık sana:

Vay cahil vay kafir olıyorsun haberin yok

yanıt2
yanıt2
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title