Haberler

İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 7 Yaralı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı Araç içinde sıkışan hamile kadın, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı Yaralı yakının görünce gözyaşlarına boğulduKOCAELİ - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen 7 kişi yaralandı.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Araç içinde sıkışan hamile kadın, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı

Yaralı yakının görünce gözyaşlarına boğuldu

KOCAELİ - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen 7 kişi yaralandı.

Kaza, Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmit istikametinden Yuvacık'a gitmekte olan Sabri E. idaresindeki 41 PA 939 plakalı otomobil, Yuvacık'tan İzmit yönüne gelen Mustafa S. idaresindeki 41 RS 981 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta bulunan Mustafa S., Nur S., Neslihan S., Sabri E., Emin G. İlknur E., ve Ömer E. adlı 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken yaralılardan hamile olan Nur S. ise araç içinde sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla yaralılar bulundukları yerlerden çıkarılarak 112 ekiplerine teslim edildi. Araç içinde sıkışan yaralı ve hamile olduğu öğrenilen Nur S. ise sağlık ekiplerinin hamile olduğunu söylemesinin ardından dikkatli bir şekilde sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla araçtan çıkarılan yaralı ve hamile Nur S., ve diğer yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kocaeli Devlet ve Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Öte yandan kazayı öğrenerek olay yerine gelen yaralı yakınları ise yaralılardan bazılarını görünce sinir krizi geçirdi. Kazadaki yaralıları görenlerin yaralıların durumlarının iyi olduğunu söylemesi üzerine yaralı yakınları hastanelere gittiler. Kaza yapan araçlar çekici ile yoldan kaldırılırken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title