Haberler

İki Minibüs Çarpıştı: 1'i Ağır 8 Yaralı

Bornova'da kaldırıma çarptıktan sonra kontrolden çıkan minibüs yolcu minibüsüyle karşılıklı çarpışınca 8 kişi yaralandı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, kaldırıma çarptıktan sonra kontrolden çıkanr minibüs, yolcu minibüsüyle karşılıklı çarpışınca 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 20.30 sıralarında, Gençlik Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, kaldırıma çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden Selahattin Yılmazsubaşı'nın (26) kullandığı 35 HB 17212 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Celal Çataldirek (42) yönetimindeki 35 M 8551 plakalı, Osmangazi- Bornova arası çalışan, yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri ile AKS 110 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen AKS 110 ekipleri minibüste sıkışan 1 kişiyi kurtarırken kazada 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ege Üniversitesi Hastanesi, Bornova Trafik Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Minibüs şoförü Yılmazsubaşı ile birlikte Ömer Sadak (28) Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, yolcu minibüsünün şoförü Çataldirek, Yasin Çataldirek (16), Sıla Cüceoğlu (16) ve Emin Bıyık (24) Bornova Trafik Hastanesi'ne, Metin Bıyık (28) ve Enes Solum (26) da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulansla kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan sadece Ömer Sadak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi Hastanesi Bornova Trafik Hastanesi Osmangazi İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title