Haberler

İki Kadını Dövdüğü İddia Edilen Yusuf Harputlu'dan Şaşırtan Açıklama: Ben Değilim, Kuzenim Yapmış

Güncelleme:

Alibeyköy'deki bir alışveriş merkezinde istediği pantolonu bulamadığı için iki kadını darp ettiği iddia edilen türkücü Yusuf Harputlu, telefonla bağlandığı programda "Olayı kuzenim yaşamış bana çok benzer" dedi.

Alibeyköy'de bir AVM'de mağazada çalışan iki kadını darp ettiği iddia edilen türkücü Yusuf Harputlu konu ile ilgili Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklama yaptı. Ünlü türkücü konuyu kendisinin değil, kuzeninin yaşadığını söyledi.

"MAGAZİNLE İŞİM OLMAZ, BAYANLAR SAVUNMASIZ BİR ÇİÇEKTİR"

Eşinin istediği pantolonu bulamadığı için mağazada çalışan kadınları dövdüğü iddia edilen Harputlu, evli olmadığını söyleyerek şunları anlattı: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Neye göre böyle bir şey yaptığım ortaya çıktı? Özür dileyerek şunu sormak istiyorum şahsımın bu olayı gerçekleştirdiğime dair bir belge bir kamera kaydı var mıdır? Olay şöyle oldu, birincisi ben evli değilim. Bugüne kadar magazinle işim olmadı. Benim ahlaksızlığımı kimse görmedi bayanların savunmasız bir çiçek olduğunu her zaman söyledim.

İki Kadını Dövdüğü İddia Edilen Yusuf Harputlu'dan Şaşırtan Açıklama: Ben Değilim, Kuzenim Yapmış

"BEN DEĞİLİM KUZENİM YAPMIŞ"

Benim kuzenim var ismi Serdar bana tıpa tıp benziyor. Ben bu haberi şimdi gördüm olayı amcamdan biliyorum. Böyle böyle yaşanmış diye amcam bana söyledi. Her yerde o çocuğu ben zannediyorlar. Her yerde Yusuf Harputlu olduğunu zannediyorlar. Semte hiç gitmedim, semtteki AVM'ye gitmedim dediğiniz yeri hiç bilmiyorum."

NE OLMUŞTU?

Yusuf Harputlu'nun Azeri asıllı eşi Berfin Harputlu ile alışveriş merkezinde giderek bir pantolonun siyah rengini sorduğunu, 'Yok' cevabını alınca da mağaza çalışanı iki kadını darp ettiği iddia edildi. İddiaya göre Harputlu, çalışanları darp ettikten sonra mağazadaki kıyafetleri ve stantları dağıtıp eşyaları kırdı. Çalışanların da cep telefonlarını duvara fırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Kanal D Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

TATLICI:

yalancıyı

42
0
yanıtYanıtla
kuzenim yazmış:

-seni seviyorum ben seni sevmiyorum-pardon kuzenim yazmış

20
1
yanıtYanıtla
ali:

bu herifin sanatciya benzer bir yani yok ya, gitsin televizyonlarda sahte bal satsin sahte krem sahte satsin arsa satsin

9
1
yanıtYanıtla
DAMARRRR:

Yalannnn Haber bassss yalaniiiiiiiii

9
1
yanıtYanıtla
gh:

hem evli değil hem azeri eşi var.

6
1
yanıtYanıtla
Konyalı:

Geçmiş zamanda da ışık ihlali yapıp kırmızı ışıkta bekleyen gurbetçi ailenin aracına çarpıp... Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz? diye polislere çatmıştı...Öğrendik artık kim olduğunu.

6
1
yanıtYanıtla
Yazık:

Yusuf harputlu kim tanıyan varmı önüne gelen sanatçıyım diyo

5
1
yanıtYanıtla
ronaldo:

bi gün 500 evler taşköprüde bunu gördüm, arabasından inip korsan cd almıştı. Korsan cd alan türkücüden ne beklicen :)

5
0
yanıtYanıtla
..:

ya bi git derler adama. . . yürü git! mal. . . iki gün önce Berkay''ın yüzünü dağıtan adam da demişti Sıla olayında, şiddete karşıyım diye. hııı. . . . evet. . . .

5
0
yanıtYanıtla
GÜLTEPELİ:

Noktalı yorumcu Sen İzmirliye benziyorsun. Delikanlılık raconu iyi bilirsen delikanlı gibi cevap verirsin

yanıt1
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title