Haberler

IKEA ile Gardıroplara Düzen Geliyor

Güncelleme:

Yatak odalarında dağınıklığı rafa kaldırın.

IKEA mağazalarında 1 Mayıs-18 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan "PAX Gardırop Kampanyası"yla yatak odalarında dağınıklık rafa kalkıyor. Her zevke ve bütçeye hitap eden 10 yıl garantili PAX gardırop sistemleri, şimdi özel avantajlarla herkesin hayatını kolaylaştırıyor.

IKEA PAX gardırop sistemleriyle yatak odalarına yaratıcı çözümler

IKEA PAX gardırop sistemleri, her zevke ve bütçeye uygun çözümler üretiyor. Yaratıcı çözümleri ve düzenli depolama seçenekleriyle ideal bir çözüm ortağı olan PAX gardırop sistemleriyle yapılabilecek çeşitli kombinasyonlarla yatak odalarındaki alanlar değerlendirilerek düzenli ve fonksiyonel mekanlara dönüşüyor.

PAX gardıroplarla birlikte satılan KOMPLEMENTdolap içi düzenleme üniteleri gardırobunda ayakkabıdan kıyafete, kravattan çantaya kadar her şeyi bir arada ve düzenli görmek isteyenlere ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretiyor.

IKEA PAX Gardırop Kampanyası'nda %10 indirim ve 4 ay taksit erteleme fırsatı!

1 Mayıs-18 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan IKEA PAX gardırop kampanyası dahilinde;IKEA Aile Kart ile 1.000 TL ve üzeri gardırop alışverişlerinde %10 indirim, 12 taksit ve 4 ay taksit erteleme fırsatı sunuluyor*.

*(Axess 'e özel 150 TL ve üzerine vade farksız6 taksit, IKEA Aile Kart sahiplerine 12 taksit.)

İster evden IKEA.com.tr adresinde,ister IKEA mağazalarında uzman personeller eşliğinde "yatak odası planlayıcısı"ile PAX gardıroplar, alanın ölçüsüne göre istenilen boyutlarda, istenilen renkve kapak alternatifleri ve iç düzenleme üniteleri seçilerek tasarlanır, evin ihtiyacına uygun maksimum verim ve düzende kullanmasına olanak sağlıyor.

10 yıl boyunca kalite garantisi sunan IKEA PAX gardırop kampanyasından yararlanmak için 1 Mayıs-18 Ağustos tarihleri arasında en yakın IKEA Mağazası'na uğrayın, siz de gardırobunuzu yenileme fırsatını kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler / Kadın

1 Mayıs Dekorasyon Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title